A smo še v temi o avtodomarstvu, al si ga spet merimo?
Point avtodoma je ravno v tem, da voziš kolikor hočeš in ne koliko avto da.
Point avtodoma je ravno v tem, da voziš kolikor hočeš in ne koliko avto da.
Ja če dela normalno je še vedno na tem stališču, moja ni, tko da ni ničesar spremenil. Moja gre pa definitivno na par let ven, tko da sem jest spremenil stališče in ne Prebil. In za ta denar je niti pod točko razno ne grem sam ven jemat. Tko k ne grem servisa na avtu sam delat, čeprav ni operacija na srcu.Prebil je do nedavnega govoril, da nimaš kej servisirat Trume. Zgleda, da se mu je poslovni model spremenil.
Trumo vzameš enkrat na par let na en deževen vikend ven in jo spucaš praha. Ni to operacija na odprtem srcu.
Bi z lahkoto kar se šraufciger sposobnosti tiče, pa se mi enih stvari prostovoljno ne da delat. Vlačenje trume skozi vratca omarice na kolenih je ena izmed teh stvari. Še posebno ne za 90 EUR plus režijsko uro za čiščenje. Če bi reku pa 500 EUR, pol je pa to druga stvar.Sej nisem rekel, da moraš. Ker nimaš dveh levih rok, bi z lahkoto to naredil sam, drugače je za tiste, ki ne vejo kako se šraufenciger prav prime.
Ne bit brihten. Več km naredim pozimi kot poleti, zdaj pa seštevaj. Najbrž nimam na minusu trumo ugasnjeno. Večkrat se zjebe tistim ki jo malo nucate.Sej če jo ne nucaš se res ne pokvari.![]()
Že tako so večina na rahitičnih podvozjih, katera jedva nosijo 3,5T. Tukaj nimaš kej prehomologirat. V temu rangu za morebitno prehomologacijo se najde mogoče par % kamperjev. Za nove bo pa to kar dobra resitev.Tko ali tko bo treba potem zadeve prehomologirat na najvišjo težo, ki jo dovoljuje proizvajalec.
Mislite ali veste. Mal se pozanimaj. Avti zdržijo, težava je v omejitvah. za Utisevalca velja isto.Že tako so večina na rahitičnih podvozjih, katera jedva nosijo 3,5T. Tukaj nimaš kej prehomologirat. V temu rangu za morebitno prehomologacijo se najde mogoče par % kamperjev. Za nove bo pa to kar dobra resitev.
Zgleda, da si se ti že. Koliko starih gre lahko iz 3,5T gor, da ne bom živel v zmoti?Mal se pozanimaj.