Vse o avtodomih in avtodomarstvu

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.227
499
83
Malo pomoči prosim za začetnika
pri robeti so imeli velik popust za čez praznike, pa sem vzel kombi, da vidim še ta svet:))

En kamp sem že rezrviral, da bom vsaj nekam šel:)
Špik je odprt od 20.12.? Moram rezervirat ali samo pridem? Potrebujem za prvo noč, da se malo spoznam z avtom:)

Kaj priporočate takšnega neobičajnega a koristnega, da vzamem s sabo za 10dni?
Plan so dolomiti, tako da bodo temp pod nulo verjetno cel dan.
Kak dan bova smučala, kak dan pohod... ideja je, da se premikava na cca 3 dni.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.842
9.529
113
Glede kampa, sej maš telefon pa pokličeš. Ostalo pa nimam pojma kako opremljen kombi si dobil. Greš in probaš.
Aja, pa ce ti zmanjka plina ni fino.

• Všeč mi je
Reactions: Car

Car

POSTman
4. avg 2007
8.514
1.704
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Malo pomoči prosim za začetnika
pri robeti so imeli velik popust za čez praznike, pa sem vzel kombi, da vidim še ta svet:))

En kamp sem že rezrviral, da bom vsaj nekam šel:)
Špik je odprt od 20.12.? Moram rezervirat ali samo pridem? Potrebujem za prvo noč, da se malo spoznam z avtom:)

Kaj priporočate takšnega neobičajnega a koristnega, da vzamem s sabo za 10dni?
Plan so dolomiti, tako da bodo temp pod nulo verjetno cel dan.
Kak dan bova smučala, kak dan pohod... ideja je, da se premikava na cca 3 dni.
Špika ni potrebno rezervirat, saj kakšne gužve sigurno ne bo. Kaj neobičajnega vzet sabo? Vzemi za jest, spit, preoblečt. Fino je imeto kalorifer za gretje, ampak pazi, ker ponekod računajo elektriko po naravi in zna bit precej €€€€. Drugače pa, kot ti je Kalbo rekel, plina ne sme zmanjkati, ker bo hladno....

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.577
2.549
113
Ja, zeblo te bo 100%. Plina tudi zmanjka, ko ga narbol rabiš!
Oglej si pot tu doma in najdi kampe, da ne boš preveč iskal. Spanje tam zraven ni problem.
Nauči se WC praznit, tople enolončnice,

S stalno partnerico ne rabiš kondomov! Izkušnje!

• Haha
Reactions: Car

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.436
2.639
113
Fusionn Zeblo te ne bo, razen, če ti bodo dali avtodom brez plina (obvezno propan!), če ima Trumo. Za rezervo vzami še eno "flašo" plina s sabo, to imaš dovolj za kombi.
Glede kampov, jih ne rabiš za dva tri dni, če se misliš resno it avtodomarstvo, torej, da imaš vse s sabo in to tudi uporabljaš. Seveda te bodo "pussyji" pošiljali v kamp, tam pa je topla kopalnica in WC (mimogrede to imaš v avtodomu ;) ), ter neomejeno vode in elektrike, seveda proti plačilu.

Naloži si park4night app na telefon in kjer želiš spat, zalaufaj app in ti pokaže vse kar rabiš okoli tebe: kampi, PZA (parking za avtodom), parkirišča kjer ne preganjajo, vodo, wc,... in vse to up to date, ker ljudje dajejo gor komentarje (obvezno preberi) in takoj veš pri čem si.

Če pa že veš "kod in kam" pa napiši in ti lahko svetujemo.

• Všeč mi je
Reactions: igi

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.227
499
83
Ogrevanje je Dizelski grelec Truma. Torej težav s plinom ne bi smelo biti? Samo poln rezervoar nafte?
Špike je že potrjen. Prvič grem, tako, da grem na ziher in grem samo v urejen kampe. Poleti se ne bi tolk sekiral. Pozimi pa res ne bi rad kje zmrzoval ;)
Kalorifer je že ena stvar, ki morda res ni tako neumna za backup.
2 kampa sta potrjena, tako, da poleteli bomo, kako bo pa naprej turbolentno pa bomo še vidli:)

Grem sem https://www.camping-olympia.com/ manjka mi pa še nekaj za čez 31.12 - 2.1... perfektno bi bilo, da je kak dogodek za silvestrovo...

• Všeč mi je
Reactions: Valhalla

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.436
2.639
113
Za čez novo leto boš zelo težko kamp dobil, so večinoma vsi leto vnaprej polni.

Nekih zunajih rajanj v teh krajih ni čez Silvestra.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.627
1.232
113
1734082401680.png

• Všeč mi je
Reactions: Fusionn