Vse o avtodomih in avtodomarstvu

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Pametno! Del pri novih WCjih je bil čisto poln. Čisto po sreči smo dobili fajn parcelo brez rezervacije.

• Všeč mi je
Reactions: Car

jello

Guru
22. sep 2008
10.124
3.863
113
Screenshot_20241102_212038_Samsung Internet.jpg

Tukaj kjer je rdeča pika je pza.
20241030_140108.jpg

Tole pa plaža prvo jutro, 100m južneje od izliva v morje.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.449
3.548
113
A lahko vse ljubitelje strešnih šotorov na avtu prosim, da se ne poslužujejo PZAjev namenjenih kamperjem. Zaradi takih je vse v prvem grmovju poscano in posrano. Pa popljuvano po PZAju tudi, ker si je treba tudi zobe umit. Če natakneš šotor na streho avta še ne pomeni, da se transformiraš v kamper. Zaradi takih debilnih pacijentov bo kmalu prostor prepovedan za VSE.
Zdej se pa vsi šotorčkarji pofočkejte pa rečte, da vi pa že niste taki.

• Všeč mi je
Reactions: Car in Samo Svoj

netko

Guru
25. jul 2007
6.932
2.239
113
Ne vem, ker sem bil prvič tam. Ne zgleda mi da bi se lahko kdaj presušila. Zdaj jo je bilo na oko toliko kot save v črnučah.
Lansko leto smo spali Paiporti in se dnevno vozil vzdolz kanala, ki je bil povsem suh struga je bila povsem prazna, sem se spraseval kaj hudica je to, kaksen je namen

• Všeč mi je
Reactions: jello

Car

POSTman
4. avg 2007
8.489
1.592
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
A lahko vse ljubitelje strešnih šotorov na avtu prosim, da se ne poslužujejo PZAjev namenjenih kamperjem. Zaradi takih je vse v prvem grmovju poscano in posrano. Pa popljuvano po PZAju tudi, ker si je treba tudi zobe umit. Če natakneš šotor na streho avta še ne pomeni, da se transformiraš v kamper. Zaradi takih debilnih pacijentov bo kmalu prostor prepovedan za VSE.
Zdej se pa vsi šotorčkarji pofočkejte pa rečte, da vi pa že niste taki.
Meni je že prav smešno, kako se vsak, ki vrže jogi v kombi ali celo avto identificira kot avtodomar. In potem celo prodajajo to v rubriki Vozila za prosti čas! :rolleyes: Cene pa kot da bi prodajali suho zlato...