To seveda imam nastavljeno.Poglej, imaš tudi možnost curve pay določiti tudi kot primarno aplikacijo.
To seveda imam nastavljeno.Poglej, imaš tudi možnost curve pay določiti tudi kot primarno aplikacijo.
Potem izbriši in ponovno naloži aplikacijo. Če ne dela, je aplikacija še v testni fazi.To seveda imam nastavljeno.
Ne. Če bi bile, gpay ne dela.bin kode so slovenske?
Pa saj to dela. A niso nekateri že poročali o tem?saj zato je vsa debata tukaj, kako plačati s Curve pay, ko bodo kartice samo s slovenskimi bini
Saj dela, kadar dela.saj zato je vsa debata tukaj, kako plačati s Curve pay, ko bodo kartice samo s slovenskimi bini
Hvala, sem naredil točno to in sedaj deluje.Potem izbriši in ponovno naloži aplikacijo. Če ne dela, je aplikacija še v testni fazi.
Tak odgovor sem pričakoval. Mene je pa denarnica vedno motila in je posledično od poroke dalje sploh nimam več. Imam tudi sam backup kartico skrito nekje v avtu in onemogočeno v aplikaciji, sabo je pa ne jemljem.Kartica je tako v denarnici, ki jo imam vedno pri sebi.
Sploh, če si kje daleč od civilizacije ali v tujini je dobro imeti kartico s sabo.Kartica je tako v denarnici, ki jo imam vedno pri sebi.