To seveda imam nastavljeno.Poglej, imaš tudi možnost curve pay določiti tudi kot primarno aplikacijo.![]()
To seveda imam nastavljeno.Poglej, imaš tudi možnost curve pay določiti tudi kot primarno aplikacijo.![]()
Potem izbriši in ponovno naloži aplikacijo. Če ne dela, je aplikacija še v testni fazi.To seveda imam nastavljeno.
Ne. Če bi bile, gpay ne dela.bin kode so slovenske?
Pa saj to dela. A niso nekateri že poročali o tem?saj zato je vsa debata tukaj, kako plačati s Curve pay, ko bodo kartice samo s slovenskimi bini![]()
Saj dela, kadar dela.saj zato je vsa debata tukaj, kako plačati s Curve pay, ko bodo kartice samo s slovenskimi bini![]()
Hvala, sem naredil točno to in sedaj deluje.Potem izbriši in ponovno naloži aplikacijo. Če ne dela, je aplikacija še v testni fazi.![]()
Tak odgovor sem pričakoval. Mene je pa denarnica vedno motila in je posledično od poroke dalje sploh nimam več. Imam tudi sam backup kartico skrito nekje v avtu in onemogočeno v aplikaciji, sabo je pa ne jemljem.Kartica je tako v denarnici, ki jo imam vedno pri sebi.
Sploh, če si kje daleč od civilizacije ali v tujini je dobro imeti kartico s sabo.Kartica je tako v denarnici, ki jo imam vedno pri sebi.