Lepo to. Kateri telefon pa imaš?Evo
Misterij je da moraš prvo narediti potrditev osebnih podatkov z slikanjem osebne in svojega ksiht a.
Potem pa gre Curve Pay z zadnjo verzijo programa BP skozi.
In to je to (kartica z Slovenskimim binom)
Lepo to. Kateri telefon pa imaš?Evo
Misterij je da moraš prvo narediti potrditev osebnih podatkov z slikanjem osebne in svojega ksiht a.
Potem pa gre Curve Pay z zadnjo verzijo programa BP skozi.
In to je to (kartica z Slovenskimim binom)
Huawei P30 proLepo to. Kateri telefon pa imaš?
No mogoče še nisi zakuril 455 eur.Jaz nisem nič slikal osebne pa mi vseeno deluje.
Če prav razumem, da dela Curve Pay na Androidu tudi s SLO binom. Torej, januarja, ko dobim novo kartico Curve bo delalo plačevanje s telefonom?No mogoče še nisi zakuril 455 eur.
Mene ni naprej spustilo pred tem.
Jaz tudi probal enablat NFC payment in po čudežu aktiviralo, to pomeni da sedaj samo približam telefon pos terminalu za plačilo, ali je treba še kaj storiti, se opravičujem mogoče butastem vprašanju, vendar do sedaj nisem uporabljal te zadeve.Danes potestirano na BA in na pos terminalu. Oboje deluje bp!
Odkleneš telefon in ga približaš terminalu.Jaz tudi probal enablat NFC payment in po čudežu aktiviralo, to pomeni da sedaj samo približam telefon pos terminalu za plačilo, ali je treba še kaj storiti, se opravičujem mogoče butastem vprašanju, vendar do sedaj nisem uporabljal te zadeve.
Imaš Business račun? Ta BIN list je za poslovne uporabnike. Plus tega je predplačniška.Jaz imam 5574 2783 in zadeva enostavno ne dela. Se je pa vmes tudi posodobila tema na njihovem supportu, kjer piše, da naj ne pričakujemo, da bo delalo še v 2021.
To pomoje nima direktne veze s Curve Pay. Nekdo zgoraj, ki je pisal o tem, je omenil, da je pač prebil tiste limite, tako da mi vejetno tudi fizična v tistem trenutku ni delala.samo preverjam, vam že deluje curve pay, po registraciji osebnih dokumentov?
Pri meni ne dela, tudi po registraciji osebnega dokumenta (slo bin).samo preverjam, vam že deluje curve pay, po registraciji osebnih dokumentov?
Kje pa se zatakne? Kaj javi?Pri meni ne dela, tudi po registraciji osebnega dokumenta (slo bin).
Kje pa se zatakne? Kaj javi?
---------------------------------------------2.94.1 verzija, 2 plačili s telefonom brez težav. Očitno dela s slovenskim BIN. Je pa ob aktivaciji v prvo samo v prazno vrtelo krogec, v drugo je pa takoj napisalo, da je aktiviran curve pay.
Sem tudi na novo že naložil vseskupaj.Tole je včerajšnje sporočilo člana iz enega drugega foruma:
---------------------------------------------
Jaz bi ponovno namestil vse skupaj in še enkrat probal. Čudno je, da nekaterim rata, drugim pa ne. Tale krogec, ki se vrti v prazno, vidim tudi pri tebi.