Vrtci

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Dobil sem pošto, da moja tamala ni sprejeta v vrtec:(

Je še kakšen tak nesrečnik in kaj ste/boste storili?

Poznate kakšne dobre in poceni (to sicer ni za pričakovat) zasebne vrtce?

Bemti to točkovanje, živim zravn vrtca s svojimi predniki vred že 200 let, moj ta drugi otrok zaključuje ta isti vrtec, jst sem bil tam itd itd. in zdaj ne dobim vrtca!"#!""!"#$%&%$

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Polahko... Koliko vas je bilo zavrnjenih? Dovolj za nov oddelek? Če ja, ustanovitelj e dolžan, po zakonu, ustanoviti nov oddelek v roku 30 dni, seveda, če vsi starši zavrnjenih otrok izkažete interes za to. Kaveljc 22 pa je, da ta oddelek ni nujno da je v matičnem vrtcu, lahko je v dislocirani enoti. Če še potem zavrneš...

Tudi moja najmlajša je bila zavrnjena (v bistvu so bili zavrnjeni vsi, ki do septembra niso napolnili 11 mesecev...). Na osnovi sklicevanja na zakon so februarja uspeli odpreti nov oddelek, a pazi, v 2 km oddaljeni enoti. Sicer se je fino izšlo vsem staršem, ker je večina bila takrta stara 1 leto...
Drugače pa, moja starejša sta hodila v ta vrtec, srednji je istočasno zaključeval...

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
mislim, da je za dotični vrtec cca 110 otrok preveč. Mi smo po točkah nekje okoli 55. mesta in se po moje lahko gladko obrišemo pod nosom.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Lansko leto smo bili na 190 čakalnem mestu, letos smo na 97-tem. Dvomim, da bo tamala prišla v vrtec pred osnovno šolo.

Katastrofa!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.922
113
pri taščici
Bo bo, vrtci bodo kmalu prazni, vzgojitelji pa na borzi. Poznam ljudi ki so že izpisali otroka iz vrtca in ga ima babica...Ljudje brez služb in brez dohodkov si vrtca ne bodo mogli privoščit. V vrtcu bodo res največji socialci, kjer bosta oba starša v službi in bosta zaslužila jurja ali manj skupaj in nimajo nobenih prihrankov in premoženja. Tisti ki imamo kaj premoženja in prihrankov pač ne bomo dali pol do cele plače za dva otroka.
Tisti ki pa so pri denarju pa bodo dali v privat varstvo, saj bo ceneje kot javni vrtec(fuš pa sploh) .

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.965
6.221
113
blizu močvirne prestolnice
Goba ti si imel 152 zvezdic
evil.gif

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Mi smo dali vlogo, prvič, in dobili mesto v vrtcu. Gre za MOL in to na Viču.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
KSZ

Ko tole berem je naboljše, da dam že sedaj vlogo za vrtec, ko je moja še noseča
10.gif

Sicer pa tako ali tako ne bo denarja, da bi ga plačeval...
crazy1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.922
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
KSZ

10.gif

crazy1.gif
Zato pa pravim da naj se nesrečneži ki so dobili zavrnjen vrtec ne obremenjuje s tem. Naj začenejo šparat, da ga bodo lahko plačeval.
Če bo po sreči se mi selimo in bo babica pazila.
Sicer pa še kar ni odločbe. 5 mescev rabi javna uprava da izda odločbe?
Višjega plačilnega razreda ne bom doplačal za nazaj. Upošteval bodo prihranke za večje stanovanje, ne bodo pa upošteval tega da živimo v premajhnem stanovanju. Pol mesečnega družinskega proračuna pač ne bom dal za vrtec.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
KSZ

10.gif

crazy1.gif
Zato pa pravim da naj se nesrečneži ki so dobili zavrnjen vrtec ne obremenjuje s tem. Naj začenejo šparat, da ga bodo lahko plačeval.
Če bo po sreči se mi selimo in bo babica pazila.
Sicer pa še kar ni odločbe. 5 mescev rabi javna uprava da izda odločbe?
Višjega plačilnega razreda ne bom doplačal za nazaj. Upošteval bodo prihranke za večje stanovanje, ne bodo pa upošteval tega da živimo v premajhnem stanovanju. Pol mesečnega družinskega proračuna pač ne bom dal za vrtec.

Jaz tudi še nimam odločbe.
rolleyes-1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
KSZ

10.gif

crazy1.gif

Mah, jst sem vlogo oddal pravočasno in s tem nisem dobil dodatnih točk:)

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
hanza nehaj ze 1x cvilit, jokat in jamrtat. Izpisi froca iz vrtca, daj ga baki in STFU

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
117 točk in že drugič nismo sprejeti v vrtec. Nismo dobili dodatnih točk, ker se je moja šele s Februarjem registrirala kot Ljubljančanka.

lp