Vrtalnik LiOn

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
tega hoferjevega ne kupuj ta firma je zelo slaba po kvaliteti, to ti govorim iz lastnih izkušenj, bi ti zelo priporočal Parkside tega ki je v lidlu, je odlična kvaliteta in tudi servisno podprta v Sloveniji, sam imam precej njihovih izdelkov med drugimi tudi vijačnik in brusilko miško in ti povem da je vredno vsakega centa, kvalitetna izdelava .Imam tudi druga orodja kot so Bosh in ti lahko povem da je Parkside mogoče za nekaj malega celo boljši od Bosha.Ne premišljuj in kupi, ne bo ti žal.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.680
5.857
113
Jaz imam hoferjevega li-ion za 35 eur. Torej tistega tašfohnega. Pa sem celo Baumax uto skupaj zašraufal, pa še nekaj kosov pohištva, pa še kar dela. Je pa li-ion zakon. Poleti sem ga nafilal in sem ravno v soboto še nekaj šraufov privijačil in še kar dela. V glavnem fajn je ko rabiš kako malo opravilo in je baterija še zmeraj toliko polna, da lahko kaj manjšega narediš. Dočim je NiMh bila zmerom prazna ravno takrat ko sem jo rabil. Jasno pa je da za večje posege predhodno daš filat.

Ima pa tudi moja glava/ležaj malo zračnosti. Ampak me ne moti, glede na to kolikokrat je že padla na tla...

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Zato sem omenil da je Parkside bolši, tudi sam sem imel tako iz hoferja in sem ravno radi prevelike zračnost osovine glave vrnil, ne morem delat z nekim orodjem æe to ni kot treba .

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Sem pa nedavno kupil tega na sliki ker ga za sestavljanje napr. pohištva zelo koristno uporabim, pa tudi xx drugih zadev sem že zmontiral in posebnost te je da se lahko glava sname in da vijačni nastavek direkt na osovino in tudi lahek je še bolj kot z glavo.
2131204-background.png

Priponke

• 2131204-background.png
    2131204-background.png
    253,6 KB · Ogledi: 1.804
Nazadnje urejeno:

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.535
3.050
113
Jaz imam Hoferjev 18V Li-Ion vijačnik ampak ne takega kot je na linku na prejšnji strani pač pa ima spodaj baterijo malce drugače narejeno. Edino kar me pri njem moti je to, da ima varnostni izklop, ko ga malce bolj obremeniš se kar izklopi a je najbrž bolje tako, kot pa da pregori. Kupil sem tudi še dodatno baterijo tako, da ko je kaj večjega za delati je ena baterija zmeraj polna.

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.901
55
63
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Sem pa nedavno kupil tega na sliki ker ga za sestavljanje napr. pohištva zelo koristno uporabim, pa tudi xx drugih zadev sem že zmontiral in posebnost te je da se lahko glava sname in da vijačni nastavek direkt na osovino in tudi lahek je še bolj kot z glavo.
Imam dva taka, kot je "retro" prilimal sliko zgoraj. Izredno sem zadovoljen. Eden mi je padel z višine 6m na tla, pa brez posledic.

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Parkside je dober za Prekmurce, ker je EDINI servis v Sloveniji v MS. Roba sicer ni slaba in tudi servis ne, je pa precej nerodno, če se kakšna malenkost pokvari.

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Enkrat je nekdo rekel da je bolje imeti 12V ali 14V kot 18V? Sicer se ne spomnim zakaj, me pa zanima
smile-1.gif

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Mogoče zato, da ga lahko predelaš za priklop v avtu?
smile-1.gif

Ko so pri mojem 14V šle baterije (Ni-MH) rakom žvižgat, sem ga predelal na kabel s cigaretnim vtičem, da ga lahko uporabljam okrog avta. Sem najprej hotel zamenjati samo vložke, ampak pri teh poceni vrtalnikih ni računice, ker dobiš za 30€ že novega Alpha Tools s 5 let garancije in 2 novima baterijama.