Citat:
Uporabnik Ted pravi:
Malo sem ga uporabljal danes in ga bom očitno nesel nazaj. Moči ima sicer dovolj kljub samo 12V, problem je da ima glava precej zračnosti in sveder oz. nastavek potem moteče opleta, sploh če je daljši ali večji - se bojim da za resno uporabo zadeva ni najbolj primerna. Lahko da sem dobil okvarjen izdelek, sporočim v prihodnjih dneh. Pred nakupom vsekakor svetujem preverbo zračnosti glave.
Od teh 5x je 3x na račun znamkeCitat:
Uporabnik oriolus pravi:
Zakaj bi sicer kvaliteten, po tehničnih podatkih primerljiv (ali celo na zunaj videti enak) izdelek stal tudi petkrat več?
Morda pa razmerje teh mnogokratnikov le ni čisto takšno. Manjši del je posledica znamke, veliko večji pa na račun kvalitete.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Od teh 5x je 3x na račun znamkeCitat:
Uporabnik oriolus pravi:Zakaj bi sicer kvaliteten, po tehničnih podatkih primerljiv (ali celo na zunaj videti enak) izdelek stal tudi petkrat več?le 2x pa pride na kvaliteto
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Pri teh cenenih 'kitajcih' je to več ali manj normalno. Prevelike zračnosti, akumulatorji ki so vprašljive kakovosti in nenatančna izdelava in montaža sestavnih delov so pričakovane.
Zakaj bi sicer kvaliteten, po tehničnih podatkih primerljiv (ali celo na zunaj videti enak) izdelek stal tudi petkrat več?
Zakaj piše 12V vprašej na marketinški oddelekCitat:
Uporabnik Odisej pravi:
Tipični marketinški nateg
Vzamiva za primer tole (sanyo, tvoj drugi link). Ja, res je, da je polnilna napetost 4,35V, pa kaj? Z višjo napetostjo jo polneš, da prej "nafilaš" kapaciteto, mogoče nekaj časa celo drži to čudežno napetost, ampak moja prvotna trditev pa še vedno drži, da je nazivna napetost Li celice 3,7V (ok, pri teh, pri drugih 3,6V tiste tretje so pa itq recimo temu bolj redke...). Ne vem, zakaj bi se navajala kot obratovalna "?" napetost 12V, če to ni deljivo z nazivno napetostjo celice. Not gonna happen.
Samsung ima en kup različnih baterij. Menda nisi pričakoval, da bodo v tej mašinci njihove najboljšeCitat:
Vseeno sem pričakoval več, pohvalili so se tudi s Samsung baterijo. Morda sem res imel samo smolo in bi moral vzeti drugo. Hofer načeloma nima slabe robe, so pa seveda vedno izjeme...