corsol je napisal en neberljiv post, ki ga je kasneje popravil.Kaj tu ni jasno?
corsol je napisal en neberljiv post, ki ga je kasneje popravil.Kaj tu ni jasno?
corsol je napisal en neberljiv post, ki ga je kasneje popravil.
Seveda je bolje na balanci, ampak za 3x na leto je tud tko ok,... bolje kot brez.Samo tole z ročko pod zicom mi ni OK. Predstavljam si, da je to malo nerodno...
Ta je kot una ko dobiš prvega otroka in nujno rabiš najmanj karavana ali enorostorca.Sediš udobno na zicu, ko se ustaviš...?Ja vem, večinoma je najbrž nesmisel... Najbrž pa tudi prav pride...
Šipe na avtu tudi malokrat odprem, ko pa jih odprem, se mi jih ne da goniti na roke...![]()
Odvisno kje se voziš, jaz grem s trdakom občasno kje kjer se gravelaši(95%) ne vozijo oz. z gravelom osebno sigurno ne bi šel. FS ja, če si pripravljen sprejeti dosti višjo nabavno ceno in več vzdrževanja.Osnovni so pač dokaj težke krave, tako , da cena recimo 2-2.5k€ je min.Osebno se mi zdi, da je hartail mrtva veja, tip kolesa, ki ga ne rabim in ga v naši družini nima več nihče. Ali je polnovzmeten, ali pa cestno in za slabši teren gravel, mogoče treking. Ko sem kako leto nazaj vozil v Angliji po South Downs, nisem videl nobenega trdaka. Potopna pa bi tam nekajkrat koristila.
Ampak seveda vsak kupi, kar želi za svoj denar.