Vremenska postaja

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
ja mi je našlo signal potem... super urca ni kaj. Poleti pa si prenosni del lah še v avto nesem da vidim kolk mi klima piha pa kolk je noter C ko avto pustiš na soncu
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Če govoriš o hofer vremenski postaji...

senzorji so dokaj počasni, opazil sem namreč, da traja tudi do več ur, da se zadeva "skalibrira" in meri ok, prej je pa žal napaka. Tako da pri velikem nihanju ti verjetno ne bo ok delovalo.

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
govorim o hofer postaji ki mi prvih nekaj ur ni našla radijskega signala atomske ure, sedaj pa je ok. Ostali senzorji se osvežujejo na 5 sec zunanji pa na 30 sec. (na lokalnem zaslončku pa še prej) Tako da reklamiraj če so ti senzorji "par ur" prepočasni.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Zna trajati, da najde signal. Imam tako uro in je zadnjič ob prestavljanju ure šele naslednji dan prevrtela nazaj.

Ob 3:00 ponoči je iz Frankfurta močnejši signal, če si na slabem sprejemu, se opazi.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Hm, nekako se mi ne uspe egistrirat na ta forum. Vedno mi sporoča napako... Kakšna rešitev? Lahko kdo malo admine povpraša kaj je na stvari?
cry12bpy.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
KSZ. Jaz kupu v Hoferju tisto budilko, ko je istega proizvajalca kot vremenska postaja in je čez dan lepo našlo signal, ponoči in naslednji dan pa ne več. Sem jo nesu nazaj s povračilom kupnine...

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Enega, ki je nabavil to postajo v Hoferju (zunanja, notranja temperatura in vlažnost, radijska ura, vzhod in zahod sonca, čas trajanja dneva, vremenska napoved), ne vem sicer kateri model je, je pa sama postaja široka nekje 25 cm in visoka 10 cm z zunanjim senzorjem bele barve, ki na displayu prikazuje temperaturo in vlažnost, bi prosil, če mi slika nekje zadnji list na navodilih, kjer so napisane tiste številke za posamezne pokrajine v Sloveniji in jih je potrebno nastaviti na postaji. Namreč, izgubil sem navodila. Še lepše pa bi bilo, če bi mi kdo poslal celotna skenirana navodila
smile-1.gif

lp