Vrbinc

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
...bil včerej
cheer.gif

-postrežba super in prijazna, natakar povedal vse, brez vsiljivosti
-hrana pa kot si napisal "top of the top"...ponudil nam je Brancina, ker je bil ta dan svež....res riba je bila sveža in odlično pripravljena...tudi ostale stvar (kozice, pizdice, lignji,...) je bilo sveže in brez priokusa postanosti...
cheer.gif

-ambient super, mogoče mal preveč prazno....samo zunaj je bilo zasedenih 5 miz...
confused-1.gif

4 kokakole plus slike = 95 € ....
cheer.gif

skratka, ODLIČNO IN NE PREDRAGO
cheer.gif
....

sir na žaru

kozice na žaru

Lignji na žaru

Brancin na žaru (1200g)

Uploaded with ImageShack.us

Točno take kozice smo imeli zadnjič pri nas doma. So zmrznjene iz hoferja, 4,5€. Sicer so surove, ne kuhane, kot jih najdemo ponavadi, ampak še vseeno so iz Hoferja, za 4,5€. Zmrznjena zelenjava pa... Bljak. V oštarijo, kjer ti v tem letnem cajtu prodajo zmrznjeno zelenjavo se ne vrnem nikoli več. Na tebi so zaslužili najmanj 70€. Za moje pojme preveč...

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Bemtiš groza. Oskrunl so ribo
evil.gif

Še clo karfijolo so ji v gobc porinl not
bonk.gif

A si mogu to gor prlimat še enkrat
sprasujem se.gif

1231230-groza.jpg

Priponke

• 1231230-groza.jpg
    1231230-groza.jpg
    104,9 KB · Ogledi: 215

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
A niso v Hoferju garnele precej manj (2 evra in nekaj, priblizno 2.65 se mi zdi) ? Mislim, da je samo ena velikost pakiranja, prozorna posodica. V spominu imam tako ceno, nabavljeno cca. 2 tedna nazaj, racun je ze v smeteh.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma ste retardirani....hochštapler wannabes prek hrane.
bonk.gif

Kaj vse drucga lahko zaje** v eni gostilni veliko bolj kot da dajo neprimerno zelenjavo gor na pladen, katero vas noben ne sili požret.
bonk.gif

Vam odvzame apetit?
hysterical-1.gif

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Nikakor, nikakršn hohkarkoli že.

;al se norca delam. Pa pika.

In ja karfijola mi vedno vzame apetit. Kje je un smajli k bruha
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.655
113
Men je epic sam una da so jedl sveže ribe
grin1.gif

Ja etak pol ure prej so jih nalovil u piranu...in to orade in zobatce
hysterical-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Če bi vedel zgodovino tega gospodiča, ki ima to gostilno, bi se v jezik ugriznil
wink-1.gif
In ja, vsak dan mu dostavijo sveže izdelke.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Nekdo, ki proda svežo ribo bi moral vedeti, da zraven ne paše zmrznjena zelenjava brez okusa iz vrečke:) Temu primeren je tudi obisk gostilne. Včasih sem se vozil tam mimo vsak dan in videl kako jim laufa...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Mah, pomlad je pri nas ze 4 mesece (rastlinjaki ...), pa celo zimo se itak da kupiti korenje, brokoli in karfjolo v vsakem Meckatorju. Zmrznjene ne bi prodajal nikoli, pa ce bi bil nevemkaksen pajzl, tako da kar ne morem verjeti da bi to pocela kaksna gostilna.

Meni je tovrstna zelenjava kot priloga izredno vsec (kuhana na pari) in v zivljenju se nisem jedel zmrznjene, pa jo imam na jedilniku vsaj 2-3x na teden. Gres v trgovino ali na trznico, kupis tisto bolj ali manj sveze, cvetki so kot priloga, peclji so pa prima za v juho (prej olupis stran olesenele dele). Zakaj bi kdorkoli pri zdravi pameti to kupoval zamrznjeno ?

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
ta gostilna je v bistvu bivša minutka v centru Domžal. Še nisem slišala kritike glede hrane pri temu majstru. So pa različni okusi...to je pa res. Ampak v povprečju je očitno zelo dobr za jest.
smile-1.gif
)