Vprašanje za 8888

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.983
6.213
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Bi bila božja volja, če ti far spolno zlorabi otroka?

bonk.gif
nisi diht, to je verjetno zato ker sem napisal da je že vsakemu napisano pri spočetju? Ti povem, da iz dna srca sovražim vsakega, kater zlorabi otroka, ali umsko prizadetega, pa naj si bo to far, učitelj, starš, sorodnik... Pač pri vseh poklicih pride kakšen izrodek, toda verjemi, če bi meni kdo zlorabil otroka, bi crkoval v mukah. Zadovoljen?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Kaj to tebi pomaga. Sej 2 zdrave Marije pa bodo grehi poplačani. Pa bo lahko drugo nedeljo isto.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

bonk.gif
nisi diht, to je verjetno zato ker sem napisal da je že vsakemu napisano pri spočetju? Ti povem, da iz dna srca sovražim vsakega, kater zlorabi otroka, ali umsko prizadetega, pa naj si bo to far, učitelj, starš, sorodnik... Pač pri vseh poklicih pride kakšen izrodek, toda verjemi, če bi meni kdo zlorabil otroka, bi crkoval v mukah. Zadovoljen?

Ampak v tvoji ideologiji je za vse vzrok Bog ali? Ker pa imaš njega neizmerno rad, hm...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
... tudi pri Sveti Maši!
Za Sveto Ano sem že slišal, prav tako za Marijo, pa Magdaleno, pa Gero
evil.gif
, pa Hemo, ampak za Mašo pa še nikol.
Kdaj je bila ta Maša posvečena in kaj je takega storila, da so jo posvetili?

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Crkoval v mukah!?
Pa to ni krščansko! Bog odpušča, še mene so tako učili...

B81

22. jul 2007
37.692
10.968
113
Saj ni čudno...tole poveličevanje boga v moški osebi itak vleče na homoseksualnost pri teh ki so tako hudo verni...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.983
6.213
113
blizu močvirne prestolnice
priden.gif
, sam nimam nič proti homosexualcem, ampak vas je očitno kar nekaj tukaj gor saj se kar naprej nekaj ponujate.
Abraham, ja za mene je SVETA MAŠA!
Stein, Katolik, vendar si želim da bi se vsi kristjani združili!
Če vas že zanima, vsak dan preberem Berilo in Evngelij pa tudi Sveto Pismo sem dal že čez!
Zadovoljni? Ravno včeraj so bile prošnje za take lumpe, kot ste tukaj gor, takrat sem posebej prosil za vaše duše!

I

Izbrisan uporabnik #488

Bi potem v Sloveniji lahko videli tudi filipinski običaj in ti bi bil prvi prostovoljec?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

bonk.gif

Ampak a ni to v nasprotju s tem kar so te učili? Da moraš odpiščat, če te kdo udari po enem licu, mu nastaviš drugo itd...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Crkoval v mukah!?
Pa to ni krščansko! Bog odpušča, še mene so tako učili...
Bog že, 8888 ni Bog, je le grešnik, ki bi storil enga hudega, če bi se kaj takega zgodilo. Potem bi mel pa on kozje molitvice z Bogom in bi ga moral prositi odpuščanja. Komplicirano je tole.

8888 Sveto pismo si dal samo enkrat skozi? Kaj pa Biblijo, recimo prevod iz 96 leta? Dost zanimivo branje. Solovjova si kdaj bral? Zanimiv pogled na tematiko, ki ti je blizu.