I
Izbrisan uporabnik 3287
Tipicni cerkveni nategun. Nobenega odgovora, samo neke nabuloze iz knjigice. Tudi mene zanimajo odgovori na zgornja vprasanja. Al je papa prepovedal dajanje kakrsnihkoli komentarjev?
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Najprej ti povej, zakaj imajo stari komunisti tolk denarja in noro visoke penzije, s katerimi podpirajo svoje lene, scartane vnuke?Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zakaj je toliko zlata v cerkvah, čeprov praviijo da je kraja greh.
.....ker glavna fora komunizma, bi naj bila enakost in pošteno delo, kok jst vem
Aha, važno je samo kar lahko dobiš ti , za druge te ne briga, ...in koliko drugih je bilo prikrajšanih, samo da si dobil ti,Citat:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Najprej ti povej, zakaj imajo stari komunisti tolk denarja in noro visoke penzije, s katerimi podpirajo svoje lene, scartane vnuke?Citat:
Zakaj je toliko zlata v cerkvah, čeprov praviijo da je kraja greh.
.....ker glavna fora komunizma, bi naj bila enakost in pošteno delo, kok jst vem
Zato ker so dali mnei boljše življenje. Cerkev mi ni dala nič. kvečjem krade državi.
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Jst pa vrjamem, da je obstajal en model z imenom Jezus. Sam je mogu bit pomoje ornk trčen, da je verjel lastnim pravljicam o vinuvodi, hoji čez morje ipd... če bi dandanes napisal tako knjigo bi se prodajala bolš k Gospodar prstanov!
Citat:
brišite vse poste ki niso vprašanja in odogovori
Zakaj je bog dovolil križarjem, da so pobijal nedolžne?
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
Pa še eno: A je raj v bistvu zapor? Ven nihče ne more, a ne?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Zleht ste. Njegovo osebno zivljenje vas mic ne zanima on ne ga drkat. Je pa pravinaslov za vprasanja vere. Sam tut tam ga ne drkat. Ni potrebe se delat norca. Treba je bit hvalezen za takega uporabnika. Modi bo mogl zdej tole popucat in spravit v red.
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
Hja, ko je že en omenil Kajnovo ženo, po bibliji incest ni prepovedan? Namreč če vsi izhajamo iz Adama in Eve, potem so se otročiči morali ploditi med seboj, bratje in sestre.
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Jbg, strelovod pač je tam, mene pa zanima, zakaj je tam.