Vprašajte uporabnika 8888 karkoli o Bogu

I

Izbrisan uporabnik 3287

Tipicni cerkveni nategun. Nobenega odgovora, samo neke nabuloze iz knjigice. Tudi mene zanimajo odgovori na zgornja vprasanja. Al je papa prepovedal dajanje kakrsnihkoli komentarjev?

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.801
278
83
Največja slovenska vas
Seveda, da je prepovedano dajanje komentarjev, sploh sedaj v kriznem trenutku, ko so ujeli špiclja v svojih vrstah! Še tiste redke poštene v svojih vrstah postavijo pred vatikansko sodišče, kjer jih probajo razglasiti za neprištevne... Gotovo je barabina hudič obsedel, da je hotel izdati podlosti RKC!

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zakaj je toliko zlata v cerkvah, čeprov praviijo da je kraja greh.
Najprej ti povej, zakaj imajo stari komunisti tolk denarja in noro visoke penzije, s katerimi podpirajo svoje lene, scartane vnuke?
evil.gif

.....ker glavna fora komunizma, bi naj bila enakost in pošteno delo, kok jst vem

Ti se očitno tudi držiš 3. in 6. forumske božje zapovedi:

1519255-8888zapovedi.png

hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Zakaj je toliko zlata v cerkvah, čeprov praviijo da je kraja greh.
Najprej ti povej, zakaj imajo stari komunisti tolk denarja in noro visoke penzije, s katerimi podpirajo svoje lene, scartane vnuke?
evil.gif

.....ker glavna fora komunizma, bi naj bila enakost in pošteno delo, kok jst vem

Zato ker so dali mnei boljše življenje. Cerkev mi ni dala nič. kvečjem krade državi.
Aha, važno je samo kar lahko dobiš ti , za druge te ne briga, ...in koliko drugih je bilo prikrajšanih, samo da si dobil ti,

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Naj prvi vrže kamen, tisti ko je je brez greha
evil.gif

....in na tem forumu sem en redkih, ko lahko kamne mečem
rolleyes-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Zleht ste. Njegovo osebno zivljenje vas mic ne zanima on ne ga drkat. Je pa pravinaslov za vprasanja vere. Sam tut tam ga ne drkat. Ni potrebe se delat norca. Treba je bit hvalezen za takega uporabnika. Modi bo mogl zdej tole popucat in spravit v red.

Forum ima pester izbor strkovnjakov
Domobran za zgodovinska in okvirska vptasanja
Izi za bosanska
Kockar za sahiste
En je pravi jankovic car
In toje treba cenit. Velik se da naucit

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
32 ve samo tisto, kar mu pove far. Sem 100%, da sploh ni prebral svetega pisma.

BTW; za vprašanje, odkod Kajnu žena, sem pri verouku fasal klofuto.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Jst pa vrjamem, da je obstajal en model z imenom Jezus. Sam je mogu bit pomoje ornk trčen, da je verjel lastnim pravljicam o vinuvodi, hoji čez morje ipd... če bi dandanes napisal tako knjigo bi se prodajala bolš k Gospodar prstanov!

Po najnovejših teoloških razlagah tisto ni bilo vino, ampak sok. Ker je nekdo od nekod privlekel napeljevanje k alkoholizmu.
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
brišite vse poste ki niso vprašanja in odogovori

Zakaj je bog dovolil križarjem, da so pobijal nedolžne?

Nič ni bog dovolil, ampak njegovi predstavniki.

Sicer pa podobna zgodba kot pri ustaših in domobrancih.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Hja, ko je že en omenil Kajnovo ženo, po bibliji incest ni prepovedan? Namreč če vsi izhajamo iz Adama in Eve, potem so se otročiči morali ploditi med seboj, bratje in sestre.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Pa še eno resnejše vprašanje, za cerkvene psihologe:

A je bil Jezus mazohist? Rekel je namreč, če te udarijo, nastavi še drugo lice? A je užival v bolečini? Tudi pričakovanje križanja mi je malo sumljivo

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Zleht ste. Njegovo osebno zivljenje vas mic ne zanima on ne ga drkat. Je pa pravinaslov za vprasanja vere. Sam tut tam ga ne drkat. Ni potrebe se delat norca. Treba je bit hvalezen za takega uporabnika. Modi bo mogl zdej tole popucat in spravit v red.

Ni nobena žlehtnoba, pa tudi ne delanje norca. 8888 čisto spoštljivo postaviš enostavna vprašanja, pa začne o tem, zakaj te motijo "drugače misleči" in da ga napadaš, potem se oglasi še en, ki trdi, da je to nestrpnost. WTF? Ljudje okoli njega niso krivi, da verjame v takšne stvari, da mu čisto enostavna in vljudna vprašanja predstavljajo grožnjo in si namesto odgovarjanja raje prekrije oči in ušesa ter začne recitirat iz Biblije. Ima pa to pravico, seveda, mi mu je ne jemljemo. Ko gre v cerkev in na njej vidi strelovod, je to tudi nestrpnost in si tudi zakrije oči in ušesa? Jbg, strelovod pač je tam, mene pa zanima, zakaj je tam.

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
Hja, ko je že en omenil Kajnovo ženo, po bibliji incest ni prepovedan? Namreč če vsi izhajamo iz Adama in Eve, potem so se otročiči morali ploditi med seboj, bratje in sestre.

Ja in odkod ta sestra?

Adam in Eva sta imela samo 3 sinove...