Vprašajte uporabnika 8888 karkoli o Bogu

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.016
6.239
113
blizu močvirne prestolnice
Kaj je Goba, te motijo lepe in pravične besede? Nisem ti Bog, da ti odgovarjam na butasta vprašanje, pojdite v Cerkev, se poglobite mogoče je celo kanček upanja za vaše duše!

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
V kakšni relaciji si do Higginsovega bozona?

Popravek - v RKC diskurzu je to Hingisov bizon.

In kolikor sem zasledil uradno stališče, je ta bizon dokaz, da bog obstaja.

smirk-1.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nisem ti Bog, da ti odgovarjam na butasta vprašanje, pojdite v Cerkev, se poglobite mogoče je celo kanček upanja za vaše duše!

Forumi so v veliki meri namenjeni vprašanjem in odgovorom. Poleg tega nas ne zanima, kako se župniki izrekajo o verskih vprašanjih (že vemo), ampak kako se ti (in najpomembneje: zakaj). Lahko pa pošlješ tudi Boga, da nam odgovori, če sme le on. Nekam redkobeseden je.

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zakaj je toliko zlata v cerkvah, čeprov praviijo da je kraja greh.
Najprej ti povej, zakaj imajo stari komunisti tolk denarja in noro visoke penzije, s katerimi podpirajo svoje lene, scartane vnuke?
evil.gif

.....ker glavna fora komunizma, bi naj bila enakost in pošteno delo, kok jst vem

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Zdaj moraš pa še podobne teme za druge vere odpret, drugače boš izpadel nestrpen , to pa danes spada med najtežje prekrške
evil.gif

Upam da veš, da nestrpnost ni samo to, ko nekoga pošlješ na vlak
smirk-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.281
113
42
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zakaj je toliko zlata v cerkvah, čeprov praviijo da je kraja greh.
Najprej ti povej, zakaj imajo stari komunisti tolk denarja in noro visoke penzije, s katerimi podpirajo svoje lene, scartane vnuke?
evil.gif

.....ker glavna fora komunizma, bi naj bila enakost in pošteno delo, kok jst vem

Zato ker so dali mnei boljše življenje. Cerkev mi ni dala nič. kvečjem krade državi.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Zdaj moraš pa še podobne teme za druge vere odpret, drugače boš izpadel nestrpen , to pa danes spada med najtežje prekrške
evil.gif

Upam da veš, da nestrpnost ni samo to, ko nekoga pošlješ na vlak
smirk-1.gif

Ja, itak, ker se mi ne ljubi odpirat teme za vseh 45425 svetovnih religij in čisto vljudno enga katolika vprašam nekaj stvari, sem nestrpen in si zaslužim najmanj to, da se me postavi ob bok nacijem. Odprl sem temo z vprašanji uporabniku, to je enakovredno trpanju nekoga na vlak.
bonk.gif

Če iščeš temo o muslimanih, pa že obstaja, tudi komentiral sem že v njej.

Nazadnje urejeno:

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Iz druge teme:

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne verjameš da je Jezus obstajal?

To, ali je obstajal ali ne, ni toliko bistveno, ker tvoja vera širi trditve, ki jih je veliko težje verjeti - vstajenje od mrtvih in podobne akrobacije. Če rečem, da pretečem 100 m v manj kot 9 sekundah, se ne boš spraševal, ali obstajam, ampak ali res tečem tako hitro, ker moj obstoj tega še ne dokazuje.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.801
278
83
Največja slovenska vas
Jst pa vrjamem, da je obstajal en model z imenom Jezus. Sam je mogu bit pomoje ornk trčen, da je verjel lastnim pravljicam o vinuvodi, hoji čez morje ipd... če bi dandanes napisal tako knjigo bi se prodajala bolš k Gospodar prstanov!