Potem si plačal manj za avto? Ali enako kot vsak drug...Ne, mi smo balkanci, jbg.
Ja pa vem kam meris, samo iscem razlog.Potem si plačal manj za avto? Ali enako kot vsak drug...
To je najmanj kar moraš pričakovati pri vseh znamkah, pri premium pa bi ti za moje pojme morali skuhati še kavico in ponuditi v vmesnem času servisa nadomestni avto enakega ranga s polnim rezervoarjem in da lahko praznega vrneš.Sam imam navado, da na servis pripeljem avto spucan "kot nov", pričakujem, da dobim takega tudi nazaj.
Pohvale.
Mislim, tako se s tujimi avti ne dela.
A kdo misli, da mularija, ki v portoroških hotelih parkira avte, kdaj tudi kakšnega ferarija, tudi serje z umazano roko po stropu? Malo morgen, še senčnika si ne spustijo, kaj šele, da bi si šli zic nastavljati...
Kaj ti bi kontra? Jih menjal na 5 let.....skupaj z glavo motorja?! Na bencinarjih zdaj svece menjajo zelo pogosto. Tokiko skode kot ti lahko naredijo pri tem....je morda bolje ce 100 jurjev ne menjas olja in svec!
to pa nisem nikoli razumel, kaj ste eni tok alergični na nastavitev sedežaMeni so vedno sedež predrkali na uradnem servisu. Zdaj grem tako daleč, da želim na sprejemu da na delovni nalog napiše naj sedež pustijo pri miru. Res da sem velik ampak če se ne more stegnit z nogo do pedal za tistih 20m pa tudi k.
Obratno bi še razumel, če se ne bi mogel vsesti v avto.
Ti si serviser, če se ne motim?to pa nisem nikoli razumel, kaj ste eni tok alergični na nastavitev sedeža
Ja, saj vidim da kameleona tudi moti moj komentar.to pa nisem nikoli razumel, kaj ste eni tok alergični na nastavitev sedeža