Men je to inštruktor zahteval.Pa če slučajno že sam inštruktor ne bo predlagalk, da greš zadnjo uro, ki jo ima on s kandidatom, zraven, da malo vidiš kako vozil, da ti inštruktor par svati posjani ipd., to sam predlagaj.
Men je to inštruktor zahteval.Pa če slučajno že sam inštruktor ne bo predlagalk, da greš zadnjo uro, ki jo ima on s kandidatom, zraven, da malo vidiš kako vozil, da ti inštruktor par svati posjani ipd., to sam predlagaj.
In sta bla pol u nulo. Že v mojih časih so bli redki z 20 uram.Matr kam smo prišli, v mojih časih je bilo +- 20 ur z nule dovolj, moja dva otroka sta rabila 25+- ur, tudi z nule.
Ne ti meni v nulo - noben ni z izpita "v nulo"! Tudi tisti, ki prej že dve leti vozi s hektičnimi starši/dedki/tetami/...In sta bla pol u nulo. Že v mojih časih so bli redki z 20 uram.
Vrni se na ta post in poglej na kaj sem odgovarjal, potem pa bova lahko dalje o urah in znanju.Matr kam smo prišli, v mojih časih je bilo +- 20 ur z nule dovolj, moja dva otroka sta rabila 25+- ur, tudi z nule.
Men je to inštruktor zahteval.
Ja? Nimam pojma kaj si hotel povedat. 25 ur al pa 30, odvisno če izpit rata iz prve, voznik zelen iz avtošole rab vsaj 3000 km da rata kolikor toliko suveren in to čimprej, kar pa ne pomen, da mora foter sedet zraven 18 letnika za to (spet moje mnenje). Temu se z L tablico lepo izogneš, ker te kilometre naštepa v tem letu in pol, če hpče vozit, pač foter mora sedet zraven. Definitivno pa ne dedek, babica, teta stric, ampak eden največ dva od naštetih. Tko da ima L tablica gotove prednosti, spet pomojem in v mojem primeru.Vrni se na ta post in poglej na kaj sem odgovarjal, potem pa bova lahko dalje o urah in znanju.
Samo njegovo zavarovanje ne šteje!vse kazni ter tudi pike dobi spremljevalec
kaj ima zavaorvanje s kaznimi?Samo njegovo zavarovanje ne šteje!
p.s. sam sem šel z ''nule'' na cesto!
Glih tolk k' pike, ki jih je drug naredil!kaj ima zavaorvanje s kaznimi?
itak je priporočljivo še imet dodatno zavarovanjeza mladega voznika, ampak to na morebitne kazni ne vpliva.
Če inštruktor oceni, da ni primeren, ga ne bo pustil vozit s spremljevalcem.A to pa ne pomislite, da marsikateri 16 letnik še ni zrel za ta na naš promet. Še marsikateri polnoletni ni.
Če se mu tako zgodaj dogajajo pizdarije, lahko pusti dolgoročne posledice in travme. Vse ob svojem času. Ni za vse inštruktor kriv.
Jaz sem imel pa 11-to uro društevi izpit, 12-to pa izpitno vožnjo. Pa še unih 10 prej mi je bilo preveč. Časi se spreminjajo, promet tudi.Matr kam smo prišli, v mojih časih je bilo +- 20 ur z nule dovolj, moja dva otroka sta rabila 25+- ur, tudi z nule.
Če da fotr avto, lahko fotr postavlja pravila ...A to sta odrasla človeka mogla tvoja merila izpolnit, da sta šla lohk samostojno od doma z avtom. Svašta človk prebere dons.
Država je rekla, ti si za na cesto, foter pa opa, še en izpit te čaka, moj....
A to sta odrasla človeka mogla tvoja merila izpolnit, da sta šla lohk samostojno od doma z avtom. Svašta človk prebere dons.
Država je rekla, ti si za na cesto, foter pa opa, še en izpit te čaka, moj....