Katera zavarovalnica?Se ti pa zahvaljujem za tole temo, ker si me spomnil da je poteklo zavarovanje. So ga pa podražil iz 145 na 175 EUR, sem ravnokar plačal.
Kubike ne lahko pa kW omejiš. Pa če jih že tako ujčkate - aja še avto jim kupite za konec - jim boste pa pač nekaj z manj kubiki kupili - sistem se bo hitro prilagodil.
Tesla bi ti lahko kar na podlagi "osebnega odtisa" omejil hitrost, pospeške, moč,... Ko voziš ti je vse normalno, ko vozi "mladoleten" pa omejeno.
Z enim svojih let, čez ene 20 let, če bo prestal vse testeMalo je mlada, po razmišljanju pa za vženit.
Triglav.Katera zavarovalnica?
Vozit je treba vse, od pičipokija do kombija.Ce se ne vozi v avtosoli - potem izberi tam avto, ki je cimblizje domacemu (po merah, bencinar/dizl, rocna/avtomatska,..)
Moja hci je vozila v enem mejhnem bencinarskem “pičipokiju”, doma sva trenirala na golf dizlu.. na zacetk sem bil (obcasno sem se) parkat prcej zivcen (“pazi jark/ograja/…), ker se je prevec navadla na “picipokija” - plus tega sem se pa tud jest rabil navadit zraven sedet.
zavarovanje sklenes na voznika - potem lahko vozi karkol. Velja tudi potem, ko izpit nardi
Ja.. vse ob svojem casu.. otrok/mladi voznik ima na zacetku sam s sabo tolk opravka, da sam ne vidim smisla ga (dokler ma L) begat in navajat na razlicne avte ..Vozit je treba vse, od pičipokija do kombija.
Jaz bi tule malo umiril vaše navdušenje nad L tablico. Izkušnja mojega mulca je bila, da se je v letu in pol, ko je vozil z L tablico, nekako navzel nekih napačnih vzorcev in opustil nekaj naučenih. Ko je pred izpitno vožnjo vzel še dve uri pri inštruktorju, je inštruktor to seveda takoj opazil in iz dveh dodatnih ur jih je nastalo 6. Sin je sam ugotovil, da je imel L tablico predolgo. Naslednji otrok smo se dogovorili, jo bo imel kvečjemu pol leta.
nekako navzel nekih napačnih vzorcev in opustil nekaj naučenih.
Pri nas je bilo drugace. Sicer hcerka, pri sinu pa verjamem, da bo podobno. Sam ta bo ze prej zacel, z motorji in vsem ostalim...Jaz bi tule malo umiril vaše navdušenje nad L tablico. Izkušnja mojega mulca je bila, da se je v letu in pol, ko je vozil z L tablico, nekako navzel nekih napačnih vzorcev in opustil nekaj naučenih. Ko je pred izpitno vožnjo vzel še dve uri pri inštruktorju, je inštruktor to seveda takoj opazil in iz dveh dodatnih ur jih je nastalo 6. Sin je sam ugotovil, da je imel L tablico predolgo. Naslednji otrok smo se dogovorili, jo bo imel kvečjemu pol leta.
Recimo jaz bi bil vesel, da je bilo tako. Mu je inštruktor te vzorce popravil in če je pameten mu to zna ostati. Ali je bolje, da se jih ne navzame, potem po pravem izpitu pa koga briga. Saj pa ima izpit.Jaz bi tule malo umiril vaše navdušenje nad L tablico. Izkušnja mojega mulca je bila, da se je v letu in pol, ko je vozil z L tablico, nekako navzel nekih napačnih vzorcev in opustil nekaj naučenih. Ko je pred izpitno vožnjo vzel še dve uri pri inštruktorju, je inštruktor to seveda takoj opazil in iz dveh dodatnih ur jih je nastalo 6. Sin je sam ugotovil, da je imel L tablico predolgo. Naslednji otrok smo se dogovorili, jo bo imel kvečjemu pol leta.