men je tdm z dosegom 300km bila..malo. in an poti v split, v beiograd, se na naso obalo..
tankanje je vedno..odveč
tankanje je vedno..odveč
Kar se mene tiče točno tako, ampak ko se pogovarjam z ostalimi, samo zavijajo z očmi. Ker te zverine imajo blizu 150 konj, ampak kot gledam novejše modele (Z, CB), so to na novo razviti agregati, ne več sposojeni iz cestnih dirkačev. In krivulja navora vrh doseže krepko pod 10k, moči malenkost kasneje. Kar se mi v teoriji zdi za začetniško lagano vožnjo precej bolje od manjših (hornetka) ali starejših (stara cb 1000) modelov, kjer so te cifre precej višje.Citat:
Zakaj pa ne naked 1000, itak ima kakšno elektronsko omejitev, če pade dež ali ti je premočno (moderni nakedi).
Druga cifra da, za prvo pa bom še vedno malo zavijal z očmiCitat:
15l-18l tank je dovolj, 200-300km je nekako doseg, saj ne pijejo ne vem koliko če ne privijaš.
Mišljen je seveda mini nahrbtnik, kot ga imam sedaj, ko kaj dosti več denarnice, telefona, zvitega goretexa in flaške vanj pač ne spravim. Recimo 3kg max, če moraš na morje cafe racerja špilat, goretex in flaško pa zamenjajo kopalke in brisačaCitat:
Hrbtnik je zadeva mimo. Mogoče kakšen manjši za drobnarije, da bi imel prtljago pa je čisto mimo, zadeva te ovira. Poglej malo po cesti pa boš redko videl koga z nahrbtnikom, razen če gre za kakšne mestne zadeve. Tako pač je.
Lep hobi, ampak pripravi se, da te bodo imeli za norca, pa čeprav boš vozil po predpisih.Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
nekako sem dobil "idejo" da bi pa polek avta imel motor, malo za užitek.
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Odisej....v Ljubljani ja.