Vozniki BMW - norci ali dežurni krivci?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
nap. kaj konkretnega si pa napisal? Če je kdo prinesel kio v to temo je to storil verjetno z namenom da se poleg vse dobrih avtov ki se pojavljajo na alterju kdaj napiše tut Kia tako da ne boš več tako sfustriran!
evil.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Večina objav temo, ki sem jo odprl, izkazuje naslednje:
ljudje kar počez kritizirajo BMW voznike. Pozitivnih kritik praktično ni.
Sori kolega, ampak pozitivnih kritik na to temo ne more bit. Ljudje pač gledamo, ko se po cesti peljemo. Ne moremo vozit s zaprtimi očmi. In ker gledamo, pač vidimo da so po večini vozniki BMWjev, milo rečeno, navadnih bedaki, ki bi radi nekaj dokazali. Verjetno hočejo dokazat to, da so res vsi bedaki.
Citat:
Hecno je tudi to, da kot BMW fahrer nimam težav s tem, da bi si kupil KIO ProCeed.
A veš kaj jaz ugotavljam. Veliko BMWjašev, ki ob prvem nakupu BMWja hvali ta avto in se zaklinja, da bo tudi naslednji avto BMW, potem te znamke nikoli več ne kupi. Dobro se spomnim enega mojega znanca, ki je včasih imel BMWja in je potem reku; BMW ni avto, to je navaden, drag in nevaren ringelšpil primeren samo za v cirkus.

In jasno potem taki mozoljavci kot je vaginče, XXXL in podobni, vidjo, da se iz pod BMWjevih gum podkadi in so vsi mokri, češ to je pa dober avto. Gume žge in gre po cesti počez. Cirkusanti pač. Pha....

Nazadnje urejeno:

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Kak si smešn s svojo teorijo...verjamem, da iz nič ni nastala, morda te je kateri Bmw-jaš res upravičeno razjezil, ampak takšnega posploševanja si ne moreš privoščiti.
rolleyes-1.gif

Meni še tudi ni nobeden poblendal...mi je pa ful smešno, ko se peljem čist normalno po mestni vpadnici po prehitevalnem, se ljudje kar sami umikajo in potem spet nazaj na ta pas. Hvala vsem, ki spadate med slednje, carsko.
priden.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
mi je pa ful smešno, ko se peljem čist normalno po mestni vpadnici po prehitevalnem, se ljudje kar sami umikajo in potem spet nazaj na ta pas. Hvala vsem, ki spadate med slednje, carsko.
No vidiš. A ti ni to dovolj velik dokaz? Ljudje se ti pač umikajo, češ; bejžmo, umaknimo se, spet en bedak v BMWju. To ti lahko pove vse.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
si rekel da ga enkrat kupiš pol prodaš in si BMW ja ne kupiš več no ja jaz sem ga imel sem ga prodal in zamenjal za drugega in tako bom spet storil! TIsto o umikanju je pa res ker ljudje vidijo avto vedo da je to poslovneš in se mu umikajo ker se mu verjetno mudi na kak pomembne sestanek!
evil.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Napačno si razmel,prej smo govorili če si v BMW ju ti nihče ne blenda za teboj.
Verjetno folk misli ,da če mu boš blendal lahko potegne.Ne vem .
Če se boš ti pačil s KIA po prehitevalnem 130 ti bodo tudi ostali ne samo BMW farerji blendal. (takšna je pač koltura slovenskih vozniko ,ki se ne držijo CPP )

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
si rekel da ga enkrat kupiš pol prodaš in si BMW ja ne kupiš več no ja jaz sem ga imel sem ga prodal in zamenjal za drugega in tako bom spet storil!
Saj nisem reku, da si ti pameten.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ne ne, kolega, bo kar lepo držalo tisto kar sem prej napisal. Pametni ljudje se BMWjem umikamo, ker vemo, da ga vozi bedak, ki z veliko verjetnostnjo lahko povzroči nesrečo. Samo to je razlog, verjemi, saj ti to govorim jaz, ki se umikam BMWjem in vem zakaj se umikam. Ti kot voznik BMWja zgolj ugibaš. Jaz pač vem.

PS: Nekam veliko vas je BMWjašev ratalo. A so to res vaše mokre sanje?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kar se mokrih sanj tiče to sigurno ni kia ampak taka lepa urejena mucka!
bonk.gif
Kar se tiče laganja ti bo pa čas povedal in pokazal!

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
kar se mokrih sanj tiče to sigurno ni kia ampak taka lepa urejena mucka!
Hehe, čist si se pokozlal. Torej ti voziš BMWja zato, ker sanjariš o ženski luliki. Poba, dokler boš ti s tem čefurmobilom po cesti afne guncal, boš ti to lepo žensko muco res lahko samo sanjal.
Hehe, dobro si se opisal...čist taprav BMWjaš, še jaz te ne bi mogol lepše opisat.
Redko popam smeške ampak zdajle res paše tale
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Sem. Edino na tak način, imaš ti lahko eno pod sabo. Na slikci.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
to si ti lahko samo misliš ker nimaš ele slike na računalniku in vidiš samo pomembne detajle!
grims-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
To je pa res. Znano je da se bavarci zelo radi užgejo. Ogenj. Pregrevanje, slaba gestapo elektronika itd....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.