Vozniki BMW - norci ali dežurni krivci?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Vozi se ne piše z W! Tisti ki vedo kaj vozijo in hočejo le kvaliteto že vedo kaj vozijo!
grims-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Mene je sram peljat se v BMWju ker nočem, da bi kdo pomislu, da pripadam temu noremu, primitivnemu in neumnemu klanu.
Dober izgovor, če ti denarnica seže do 20% pologa za Kio...
hysterical-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
ksz... V Ormožu imamo probleme s vsaj tremi BMW-jaši, ki skozi mesto divjajo s 120 km/h. Pritožilo se je ogromno ljudi, vključno z mano in so rekli, da se tega zavedajo ampak dokler jih ne dobijo na radar ne morejo nič. Včasih norita še dva s Merđom SLK, ampak ne tak kot BMW-jaši.

Imamo nekaj Hondašev, pa vsi vozijo normalno. Tudi nekaj Audijev in vsi vozijo normalno, ostalo pa so tak kante, ker neke bogatije v tem ''Bogu za hrbtom'' pač ni. Torej če gledam iz strani Ormožana potem ja, BMW-jaši so norci, pa čeprav ostalih 30 BMW-jev vozi z normalno hitrostjo, ampak dajejo dovolj slabo luč na celotno znamko.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
naj pod gas dajo eno opeko jaz sem na začetki imel ta problem, sem imel nogo vedno pod gasom se pravi za stopalko in ne na njej! Ker avto je sam vlekel gasa navzdol!
evil.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
jaz sem bodoci BMW fahrer, nisem ne æapac, diler, mafija, sem zadovoljen z velikostjo spolnega uda in se ne rabim metat ven. dirkam ne po cesti in tud nimam namena, ker mi ne pase hitrost v prometu (drugo je dirkalna steza, tam bi si dal duska).

bmwji so mi pac ql avtomobili, imajo mi vsecno obliko, so tehnolosko dovrseni, imajo veliko opreme in so zmogljivi (ce si pac v fazi prehitevanja, je boljse da si hitro mimo, kot pa da se cijazis, se mi zdi bolj varno). novejsi so tudi ekolosko cistejsi in pijejo manj.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
za vsakega lažnjivca bi moral povsod slediti ban kajti če nekdo reče bmw forumu da je bil hitrejši od bavarca na sosednji špuri je popolnoma jasno da se je zlagal!

mislim da je bolk problem, če pograja vozilo kakega tamkajšnjega 'šerifa' ali bognedaj celo 'šerifa' osebno...

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
BMW-ji so super avti.
vidim pa, da imajo serijsko napako, skoraj nikomur ne dela smernik. ko vidiš BMW-ja in imaš to znanje o njegovih tehničnih težavah, pač poiskušaš predvideti, kam bo zavil.
se pa najdejo tudi modeli, pri katerih ni teh problemov. a kaj ko so tako redki!

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Se je pa luštno peljat z bimerjem po prehitevalnem pasu pa se ti nihče ne upa požmigat z ta dolgimi lučmi
evil.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Hmm. Nekaj bo na tem. Ko sem vozil z VW so mi tu in tam blinkali. Pri BMW pa sem to doživel samo enkrat. Pa nisem vozil 200 km/h, le okoli 170.

Shando

Pripravnik
21. avg 2007
287
0
16
LJ
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, v sloveniji bmw-je vozijo predvsem zakompleksanci, ki si tako skušajo dokazati, da niso navadne ničle (čeprav so). ..............
Potem si tud ti zafrustriranc in luzer k se držuš z njimi. Kolkr vem tvoji frendi kupujejo zdej bimerje in se režijo tvoji alfi!
evil.gif

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Ti povem,da je za vse te opazke,ki jih imajo nekateri:podljšek k. ,pozerji,čapci......end so on,je kriva samo favšija malih slovenčkov. Tega se ne da izkoreninit,pa čeprav pol eni trdijo kako ti niso fauš. Tko je ne,če se pred kafano pripelješ recimo s povprečnim slo avtom,in tam odpiraš prtljažnik vrata in nevem kaj še delaš okrog avta,te nobeden ne opazi. Ko pa se pripelješ v vsej sijoči bemfi,si takoj pozer,že samo zaradi tega ker si se pojavil tam.
Verjemi preverjeno!
evil.gif

Ker si me prehitel celega živčnega ko se peljem po predpisih in si razbijam glavo zakaj neki mi spet trokira,pa si itak dijak,budalo nevzgojeno......
smirk-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Shando pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, v sloveniji bmw-je vozijo predvsem zakompleksanci, ki si tako skušajo dokazati, da niso navadne ničle (čeprav so). ..............
Potem si tud ti zafrustriranc in luzer k se držuš z njimi. Kolkr vem tvoji frendi kupujejo zdej bimerje in se režijo tvoji alfi!
evil.gif

Nobeden izmed ljudi, ki jih imam za prijatelje, nima bmw-ja.
tongue-1.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Saj prijateljev si ne izbiraš zaradi avtomobilov.
Potem bi bili pleh frendi.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.