Volitve 2026

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
18.617
6.840
113
Pred parlament pripeljali črno kocko

• Haha
Reactions: sajkek

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.057
10.623
113
V javni upravi z zaskrbljenostjo spremljamo retoriko v drzavnem zboru. Govori so o debirokratizaciji, zmanjsevanju administrativnih ovir in spodbujanju gospodarstva. Na tem mestu vas vprasam dragi sodrzavljani in sodrzavljanke - smo se za to borili? Smo zato sprejemali novele zakonov, pravilnikov in drugih podzakonskih aktov? Smo sistem zapletene uprave desetletja gradili le zato da bi neki populisticni politiki s pritiskom na glasovalni stroj vse unicili?

Takim idejam in politiki je potrebno jasno in odlocno reci NE!

S pomocjo evropskih sredstev in planiranega davka na razvoj in investicije se zadnja tri leta pripravljamo na uvedbo podupravnih organizacij zdruzenih v samoupravne organe krajevnih in cetrtnih skupnosti. Le-ti bodo skrbeli za najmanjse podrobnosti in vidike zivljenja slehernikov. Pri njih boste lahko pred odhodom v avtopralnico pridobili mnenje in soglasje glede sampona za vozilo.

To so delovna mesta, to je prihodnost. Ne pa mracno nazadnjastvo in opiranje na prezivele kapitalisticne politike. Delu cast in oblast so rekli vcasih. To drzi, mi pa pridodajamo: z napredkom smo prisli do naprednih parol - delu cast in oblast, uradniku pa visji placilni razred.

Ob koncu tega kratkega nagovora pa vse zbrane pozivam k nakupu upravnih kolekov v najblizji trafiki ter placilo takse za spremljanje nasih sporocil. Takso lahko poravnate vsak delovni dan med 12.00 in 13.00 na izpostavah UE.

Srecno Slovenija.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.028
18.712
113
Jaz bi prišel v podporo novi vladi, pa se bojim, da bo Jaša nasilen. Sem gospod čez 50 in se nočem fizično dajat z nasprotimislečimi (Muki me ne skrbi).
Skrbi so odveč saj se bo Jaša kvečjemu delal nasilnega tako kot se je delal žrtev pretiranega policijskega nasilja (#AuAuBoli), dramski režiser pač. Res so pa nekaj drugega Antifa fašisti in njim podobni somišljeniki, ki so načeloma sicer striktno proti nasilju razen v določenih, za njih sprejemljivih primerih.

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.910
6.176
113
Golob....V gospodarskem delu je zavrnil očitke o škodljivosti višjih davkov in dejal, da so podjetniški dobički v času njegove vlade rasli. Po njegovem mnenju so k temu prispevali tudi ukrepi, kot je božičnica in večja vključenost zaposlenih.

Božičnica je prispevala k višjim dobičkom podjetij...

• Haha
  • Ljubezen
Reactions: Kamele0N in Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.028
18.712
113
Golob....V gospodarskem delu je zavrnil očitke o škodljivosti višjih davkov in dejal, da so podjetniški dobički v času njegove vlade rasli. Po njegovem mnenju so k temu prispevali tudi ukrepi, kot je božičnica in večja vključenost zaposlenih.

Božičnica je prispevala k višjim dobičkom podjetij...
Po dolgoletnih razpravah, ali je Pluton sploh planet ali ne, so znanstveniki zdaj presenetili z odkritjem povsem novega planeta v našem osončju. Njegova največja posebnost je, da na njem veljajo povsem drugačna logična, matematična in fizikalna pravila kot pri nas na Zemlji. Na predlog slovenskih astronomov so ga poimenovali Planet Golob. Drugačna fizikalna, logična in še kakšna pravila, ki veljajo na Planetu Golob, pogosto pripeljejo do nenavadnih pojavov, ki se na Zemlji ne bi mogli zgoditi. Naj vam jih za razvedrilo nekaj tudi opišem: ...

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.941
9.150
113
51? ajej... en se je zasigural, da če bi vsi trije od resni.ce vzeli podkupnino, da ne bi bilo ponovnih volitev.

Zdaj pa končno lahko prvič v tem špetiru pravilno uporabijo besedo "prevara".

• Všeč mi je
Reactions: erikson

erikson

Guru
25. avg 2007
25.565
8.938
113
jansa stevo.png