Volitve 2026

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.670
13.566
113
kod Džej-Zija
SiOL še kar brca crknjenega konja. Burgerji in Demokrati:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.680
18.290
113
Kot običajno s tvoje strani sprenevedanje ali celo šepavo bralno razumevanje.
Jest je nastavil ogkedalo parim problematikom in je dobival toplice
Ti kar bluzi dalje, saj vem, da si trd pri določenih zadevah. Model je odletel zato, ker je nastavljal ogledalo na grd način in ne ker je nastavljal ogledalo. To nastavljanje je tip v bistvu počel skorajda vsakodnevno a banan je bil pa samo v določenih primerih in to ravbo v tistih, ko se ni več držal nazaj.

Ogledala tu gor nastavlja marsikdo tako na levi kot na desni pa zgolj zaradi tega še ne konča v banovcih.

SiOL še kar brca crknjenega konja. Burgerji in Demokrati:
neki morjo čarat, sicer pa se jih lahko po demokratsko povpraša in v tej luči pričakuje tudi odgovor okrog problematike kot je npr. voda..... pa maš na vagi vodo z vsemi izgovori, nasveti, opravičevanji na drugi pa hamburgerje, burgerje in kar je še tega čudesa

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.357
793
113
tu in tam
- Jestu je dokončno presedlo, da je bil redno banan zaradi preveč prostaškega načina komunikacije kar je redno zagovarjal kot prilagajanju nivoja sogovorniku in po ogromno banih iz tega naslova je pač zaključil. Nikoli ni šlo za nikakršno omejevanje svobode govora ampak za problematiko načina govora in za tak način komunikacije so banani tudi na desni.
- Gatto je prav lepo prisoten in aktiven a pač ne spama na polno po vseh mogočih in nemogočih topicih
- Kaj je (bilo) pa z aljomanom pa pojma nimam
Raje ne komentiram preveč, ker smo nekateri hitro podvrženi sankciji, ko se kao moderira...pa itak nima smisla, saj se eno in isto prežvekuje do nezavesti.

tomi

Guru
1. sep 2007
19.509
10.692
113
MB
Ti kar bluzi dalje, saj vem, da si trd pri določenih zadevah. Model je odletel zato, ker je nastavljal ogledalo na grd način in ne ker je nastavljal ogledalo. To nastavljanje je tip v bistvu počel skorajda vsakodnevno a banan je bil pa samo v določenih primerih in to ravbo v tistih, ko se ni več držal nazaj.

Ogledala tu gor nastavlja marsikdo tako na levi kot na desni pa zgolj zaradi tega še ne konča v banovcih.
nobeno ogledalo ne more bit razlog da si utišan.

sicer pa ... padel je glih zarad miselnosti ki jo je tako zagovarjal?

preprečevanje sovražnega govora pa to. ironija.

sedaj pa še malo žrtev igra, ker je to in.

zeh.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Matey in Gatto

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.680
18.290
113
Torej? To je na drug nacin povedano, kar si citiral...
Catch je v tajmingu. Kot opažam (in to nisem edini), se ne moderira ves čas in posledično zadeve, ki bi morale biti sankcionirane pač kdaj niso sankcionirane zaradi česar tudi jest ni pokasiral bana vsakič, ko je znižal nivo komunikacije in enako je pri ostalih bolj vulgarno naravnanih - so benani ampak ne vedno kljub temu, da bi vedno (t.j. kadar tako pišejo) morali biti. Ampak ok, če nekateri želite verjeti v cenzuro oz. omejevanje svobode govora samo nekaterih pa naj bo tako, imate pravico tako kot imajo drugi pravico verjeti v druge (forumske ali pa tudi ne) zarote. 100 ljudi, 100 čudi.

Drugače pa, če želite nadaljevati to sago, predlagam, da se gre v temu primeren podproum/topic ala https://alter.si/forum/alter-pritozbe/ oziroma https://alter.si/tema/moderiranje-po-novem.2676753/, tu pa nadaljujemo o volitvah.

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.298
8.580
113
Lej, clovek je bolj kulturen ali pa prijazen od mene, ki sem vedno aktivna. Tudi v casu kot je bil sam, pa nisem bila banana....

Eden ima neke poskuse zalitev v podpisu. Ustrezno zmoznostim in dometu, kar ni prav dalec, ampak se trudi biti zaljiv in tipka nemoteno. Pa enega stavka razen zmerjanja ne zmore...

Teorije zarote si zabasi nekam. Niso enaki vatli za vse, razen ce je vatel, a se je moderator zbudil zmackan in siten ali ne, samo to ni moderacija. In to je ves point vsega.

mistique

Guru
16. jun 2009
15.908
3.221
113
Catch je v tajmingu. Kot opažam (in to nisem edini), se ne moderira ves čas in posledično zadeve, ki bi morale biti sankcionirane pač kdaj niso sankcionirane zaradi česar tudi jest ni pokasiral bana vsakič, ko je znižal nivo komunikacije in enako je pri ostalih bolj vulgarno naravnanih - so benani ampak ne vedno kljub temu, da bi vedno (t.j. kadar tako pišejo) morali biti. Ampak ok, če nekateri želite verjeti v cenzuro oz. omejevanje svobode govora samo nekaterih pa naj bo tako, imate pravico tako kot imajo drugi pravico verjeti v druge (forumske ali pa tudi ne) zarote. 100 ljudi, 100 čudi.

Drugače pa, če želite nadaljevati to sago, predlagam, da se gre v temu primeren podproum/topic ala https://alter.si/forum/alter-pritozbe/ oziroma https://alter.si/tema/moderiranje-po-novem.2676753/, tu pa nadaljujemo o volitvah.
Tole je relativiziranje na potenco...100 ljudi 200 nog, wtf...
Keč je v nesposobnosti, pa da ne bom politično korekten, bom to poimenoval pristranskost. Sem pa jaz sprožil tole pod-debato, ampak se lahko zaključi. Gremo raje na burger...

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.357
793
113
tu in tam
Keč je v nesposobnosti, pa da ne bom politično korekten, bom to poimenoval pristranskost. Sem pa jaz sprožil tole pod-debato, ampak se lahko zaključi. Gremo raje na burger...
Pristranskost je tudi politično začinjena, vsaj v mojih neštetih primerih, sem hitro pogruntal, koga in zakaj zaboli, tudi če se ni podpisal...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.680
18.290
113
Ne, to je navajanje dejstva da če imaš 100 ljudi, imaš lahko tusi 100 mnenj.
Seveda, da je catch v nesposobnosti moderacije (ki v praksi ni zmožna imeti enakih meril za vse) in ne v omejevanju svobode govora pa čeprav (lahko) komu tudi tako izgleda. Če bi jest podajal menje brez dodatnega opisa sogovornika, ne bi bil banan.Burger je pa dober predlog. In kar je dobro, ni slabo.

O&O

mistique

Guru
16. jun 2009
15.908
3.221
113
A je Burger king Novak tut v SBC al samo v satelitski ekipi?

Zakaj to lepim? Ker je zanimiv uvid v cvet slovenskih podjetnikov. Nekateri jim rečejo gospodarstveniki. Primus mu pošlje načrte, brez avansa, un načrte obdrži in najde cenejšega, pol pa prikolice brez papirjev pa take fore... :valjamse: Ne morš da verjameš.