Vsak ki ima cisto vestn=595, telefonsko anketiranje. Kdo se še oglaša na telefon neznanim številkam?![]()

Vsak ki ima cisto vestn=595, telefonsko anketiranje. Kdo se še oglaša na telefon neznanim številkam?![]()

Telefonist na 113 ne velja!jaz se oglasim na vsak klic

leta 1999 sem bi kratek čas tudi agent v klicnem centru, takrat sem se klicem izogibalTelefonist na 113 ne velja!![]()
če leti na moj post, po sdsu skačemo od 91, odkar s tamalim več nista BFF, logar je že bil malo na vrsti, zdaj je nsi, čakamo še na novinarsko Fokus petardoNe razumem..
če po toliko letih v politiki ne bi imeli lovk, bi blo z njimi nekaj narobe. IMO je važno, kaj in koliko delajo za ljudi, je Hajdinjak bil slabši, kot tale Ribič? I don't think so.Ni res, NSI lovke so že prav malo notorične, samo zadnje se spomni. Dars + un bosna majmun provizija.
Pocket money bi vsem nam prišel. V bistvu ga vsem nam jemljejo.če po toliko letih v politiki ne bi imeli lovk, bi blo z njimi nekaj narobe. IMO je važno, kaj in koliko delajo za ljudi, je Hajdinjak bil slabši, kot tale Ribič? I don't think so.
Pocket money v žep nikogar ne gane..
Kolikor gledam Golobova oblast na tem seznamu dobi vsaj osem kljukic.
Tudi ostale stranke... pa ne bom našteval...Kolikor gledam Golobova oblast na tem seznamu dobi vsaj osem kljukic.