Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.038
7.182
113
Ameriški predsednik Joe Biden pa je kritiziral Volodimirja Zelenskega, ker ta ni upošteval ameriških opozoril pred začetkom ruske invazije.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.210
729
113
Tudi ussr je padla, pac tudi ofca enkrat spregleda ali pa odide k drugem pastirju.
Se vsak velik imperij v zgodovini je propadel
Nisi odgovoril na vprašanje … zato ponavljam : Kako je padla marionetka ? Po stopnicah ?
Hvala za konkreten odgovor.

Drugače pa imaš prav. Imperij A testira moč imperija R, da bi lahko načrtoval kako se spopasti z imperijem K. Kot kaže bo eksperiment propadel. Game of the trones. Nič novega. Nothing to see here.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.038
7.182
113
Ukraine has depleted its Soviet and Russian-designed weaponry and is now completely dependent on allies for arms to defend against Russia's invasion, US military sources say.

Gooo weaponz.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Spovni se rusofilov, ta scenarij je bil v glavi kavbojcev kot pravljica. Američanom niso verjeli niti Ukrajinci.
Mr. Rubelj je nazaj... Je "sell" opcija še odprta?
Je pa zanimivo: Ukrajina pospravila komplet svojo zalogo, dnevno ji orožje in municijo pošilja 3/4 sveta, nudijo jim satelitsko podporo, skratka, Ukrajina z ogromno sponzorji ne more pregnati iz države eno Rusijo, ki je 2 meseca nazaj ostala brez goriva, brez bančnega sistema, brez denarja, z rubljem, ki ni vreden papirja, na katerem je natisnjen, z vojsko, ki je samo za posmeh ...

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.907
7.573
113
Pa nima rusija 20000 tankov in 20000 letal in 800000000 vojakov?

Pa še vedno so tam kjer so bili 3 mesece nazaj.

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.907
7.573
113
Pa saj rusi imajo bencin, če ga mi ne odkupujemo bo več za tanke.
Pa saj je rubl stabilna valuta, kaj pa je njim plačati miljonsko armijo.

To bi že morali biti v Berlinu pa posodobiti cene v rublih na bencinskih črpalkah Aldija.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.038
7.182
113
Mr. Rubelj je nazaj... Je "sell" opcija še odprta?
Je pa zanimivo: Ukrajina pospravila komplet svojo zalogo, dnevno ji orožje in municijo pošilja 3/4 sveta, nudijo jim satelitsko podporo, skratka, Ukrajina z ogromno sponzorji ne more pregnati iz države eno Rusijo, ki je 2 meseca nazaj ostala brez goriva, brez bančnega sistema, brez denarja, z rubljem, ki ni vreden papirja, na katerem je natisnjen, z vojsko, ki je samo za posmeh ...
Orozje zahoda je defenzivno, medtem ko rus tamani z hipersonicnimi raketami ipd

I

Izbrisan uporabnik 474

Pa saj rusi imajo bencin, če ga mi ne odkupujemo bo več za tanke.
Pa saj je rubl stabilna valuta, kaj pa je njim plačati miljonsko armijo.

A niste ukrofilčki pravljičarili, da bo Rus gagnil v 10 dneh, brez hrane, vode in goriva? Nekam dolgo se vleče teh 10 dni, Rus pa ima vsaki dan več ozemlja...

• Všeč mi je
Reactions: AndY1
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.