Sankcije so evropejce prizadele, res je, ampak niti približno ne toliko kot navadnega rusa.
Mater zdaj pa si me res pomiril, evo če pa so rusa bolj zadele kot mene pa je cilje dosežen. Faca
Sankcije so evropejce prizadele, res je, ampak niti približno ne toliko kot navadnega rusa.
Samo replika za tiste, ki pravijo kako smo mi najebali, v rusiji pa se cedi med in mleko.Mater zdaj pa si me res pomiril, evo če pa so rusa bolj zadele kot mene pa je cilje dosežen. Faca
920 USD ima mesečne plača, kupuje pa hiše za 800k.Herojski lopov
Nove droge prišle v Estonijo ?
Čakam, če me bo kameleon dal na hladno!?920 USD ima mesečne plača, kupuje pa hiše za 800k.
Herojski lopov
Nea ga seri, Ukrajinci pripravljajo kontra napad z 1MIO vojaki...Mimogrede, rusi pripravljajo ofenzivo, ki bo sla vse do Transnistirje.
Kdaj se zacne?Mimogrede, rusi pripravljajo ofenzivo, ki bo sla vse do Transnistirje.
Za nas rešitve še ni na vidiku?Mimogrede, rusi pripravljajo ofenzivo, ki bo sla vse do Transnistirje.
a kaj smo mi v vojni slucajno?Samo replika za tiste, ki pravijo kako smo mi najebali, v rusiji pa se cedi med in mleko.
potem bo vsaj mirMimogrede, rusi pripravljajo ofenzivo, ki bo sla vse do Transnistirje.
Samo replika za tiste, ki pravijo kako smo mi najebali, v rusiji pa se cedi med in mleko.
vsaj 110%Prav želim si čimprejšnji referendum v Zaporožju in Hersonu, da se prva faza konca. Bodo vsaj ljudje tam imeli cenejši plin, elektriko in druge storitve. Pomoje bo vsaj 95% ljudi ZA.
Pa bo dovolj plina za vse, ki bodo glasovali za na referendumu?ga nebi imeli še kr mi? pač za cenejši plin.
A so ti gliZte povedale?Mimogrede, rusi pripravljajo ofenzivo, ki bo sla vse do Transnistirje.