Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.003
973
113

Evo, da boste lahko pametovalo naslednjih 300 strani :)

Źe blo .....ene par krat...

Sem tudi postavil 1 vprašanje glede določenih informacij v tem textu...pa nisem dobil odgovora.Al res noben ne ve....al pa tip mal naklada.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Aja, ne vem, nisem bral, predolgo. Planiram da se spokregate in da brez napora izvem kako je na stvari.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.819
5.929
113
Do zadnjega moža (Ukrajinca) se bodo borili, ZDA senator izjava
US Senator Lindsey Graham: "I like the path we are on. As long as we help Ukraine with the weapons it needs and give economic support, it will fight to the last man."

---
◾Arestovich talks about the Ukrainian people:

◾They're only human after all. Ukrainian people, activists, social activists, all those businessmen, all those burning patriots are all stupid, unskilled, brainless, emotional, controllable, poor in spirit...

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: XXXL

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
Ne delaj se norca iz strokovnjakov :)

Po moje trenutno riše črtice v svoje grafe in analizira, kaj vse bi morala EU in ZDA storiti, da bi imel on prav...
Gagi ne rabim risat scenarijev, glede nato da je kmer dosegel odkup plina v rubljih, je le ta porazn. Ima še pattern H&S, ki je v 80% točn.
Still se obrača v moj željeni scenarij počasi, a vendar se.

1659587599809.png

• Haha
15. jan 2019
3.459
1.086
113
Gagi ne rabim risat scenarijev, glede nato da je kmer dosegel odkup plina v rubljih, je le ta porazn. Ima še pattern H&S, ki je v 80% točn.
Still se obrača v moj željeni scenarij počasi, a vendar se.

Poglej priponko 58301
tvoje ekonomske napovedi o rusiji se do sedaj niso izkazale

v bolestni sovražnosti do rusof, se ti je zameglilo

sesutje v par dnevih... sedaj so pa mimo meseci

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
tvoje ekonomske napovedi o rusiji se do sedaj niso izkazale

v bolestni sovražnosti do rusof, se ti je zameglilo

sesutje v par dnevih... sedaj so pa mimo meseci
Moje napovedi so bile o sankcijah, ki so jih napovedali, fact je pa ta da so švabi delali kontra odkupovali še več zaradi filanja zalog... Potem pa še odkup v rublih. Takrat ob močnem dropu so pa vmesno kitajci odkupovali valuto, vendar je kmalu za kmere to postalo predrago. Putka je takrat potegnil asa iz rokava in od odjemalcev zahteval odkup plina v nacionalni valuti...

Tudi swifta niso banali povsem. Počakaj odkup že pada, alternative pa ne grejo čez noč, dela pa EU polno na tem, saj se je odkup utekočinjega plina povečal konkretno.

Opec pa bo tudi nafto spravil na nižjo vrednost, kar bo posledično Ruse še bolj porinil v bedo, saj že sedaj prodajajo V prijateljem precej pod tržno vrednostjo. Nedavno so razkrili iz Shellovih dokumentih, da so odkupovali 30$ za sod surove nafte.

Je pa fact Nemčija je precej kriva predvsem z svojo bolano energetsko politiko, da kmer ne crkava, tako kot sem napovedal.
ps men se nč ne megli, ampak ko so rekli da bojo ukinl swift sem napovedal šlus... no ja niso ga...

So jim pa likvidiral banke zunaj to so pa dosegl.....
Still gre v pravo smer. Če nebi šlo, Putka nebi grozil z jedrskim orožjem, to je na nivoju kmerovskega korejca, k iz obupa grozi. ZDA ne slišiš z takimi nebulozami. Imate pa rusofilčki možnost kupit sedaj klump na zajle v avtovazu, brez avtomatskih šajb, abs, klime in centralca...

Ruska superiornost na vrhuncu...

I

Izbrisan uporabnik 474

Ne razumeš napisanega paterni držjio v visokih odstokih. Vendar ti dojemaš to po rusko, če en napiše da je velika možnost potem je to zate sigurno. Nisi ti dorasel analizam....

Če je kdo dokazal, da no dorasel analizam, si to kvečjemu ti :valjamse::valjamse:
Pa kak ti ni nerodno...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Mater ste neumno s tem drkanjem kdo ima prav in kdo nima, kot da je to sploh pomembno, razen če si jih merite. V tem primeru je bolj efektiven kak drug način, kot forum.

Point vsega bi moralo biti, da se ruse v UA potamani, kako, je v bistvu vseeno...samo čimprej, da lahko država normalno zaživi.

• Haha

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113

Ukrainian President Volodymyr Zelensky rode to power on pledges to clean up the Eastern European country, but the Pandora Papers reveal he and his close circle were the beneficiaries of a network of offshore companies, including some that owned expensive London property.

• Ukrainian President Volodymyr Zelensky and his partners in comedy production owned a network of offshore companies related to their business based in the British Virgin Islands, Cyprus, and Belize.
  • Zelensky’s current chief aide, Serhiy Shefir, as well as the head of the country’s Security Service, were part of the offshore network.
  • Offshore companies were used by Shefir and another business partner to buy pricey London real estate.
  • Around the time of his 2019 election, Zelensky handed his shares in a key offshore company over to Shefir, but the two appear to have made an arrangement for Zelensky’s family to continue receiving money from the offshore.

• Všeč mi je
2. okt 2007
3.796
2.280
113
sankcije delujejo, nafta na vrhuncu, podjetja(beri posamezniki) bogatijo, folk pa (pre)drago kupuje nafto.... narobe svet, ko spet navadni nahebejo zaradi interesov drugih.... in seveda si potem vsi želijo, da vojna traja čimdalje

Floki

Guru
6. sep 2007
10.101
3.158
113
Zelenski je sigurno eden največjih vojnih dobičkarjev v Ukraini. O njegovem premoženu se govori marsikaj od 60 milijon pa do 1,5 milijarde $. Glede nato da je njegova uradna predsedniška plača 920€ mesečno. Ima še neke nepremičnine in pravice od TV oddaj. Ampak vsi naši politiki in tajkuni so amaterji proti njemu.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.