Ne upajo... Ravnokar so izvedeli, da ima Bruselj 11mio prebivalcev, pa so se premisliliPa kaj bo pocilo, rusi se v ua ne morejo nic, tu pa bi kar nato napadli?
Ne upajo... Ravnokar so izvedeli, da ima Bruselj 11mio prebivalcev, pa so se premisliliPa kaj bo pocilo, rusi se v ua ne morejo nic, tu pa bi kar nato napadli?
Sama propagandaSpomladanska raziskava Eurobarometra kaže, da je ruska vojna proti Ukrajini okrepila podporo javnosti EU. Gospodarske sankcije EU proti Rusiji podpira 80 odstotkov vprašanih, 59 odstotkov vprašanih meni, da mora biti obramba svobode in demokracije prednostna naloga. Zaradi vojne v Ukrajini 61 odstotkov Evropejcev ni prepričanih, da bo njihovo življenje ostalo nespremenjeno. Rusijo pozitivno ocenjuje le 10 odstotkov vprašanih, so poglavitne ugotovitve tokratne raziskave. Da je članstvo države v EU dobra stvar, ocenjuje 67 odstotkov anketirank in anketirancev iz Slovenije.
Očitno je na alterju vec posebnezev?
Sama propaganda
Najmanj pa si želim tiste ukrajinske demokracije izpred vojne. - katero naj bi morali podpirat.
Jaz si pa ne želim ne tiste ukrajinske demokracije izpred vojne ali pa izpred 2014...
Ahm, pojdi v Rusijo in blekni kaj proti Putinu in vojni. Jim boš lahko v gulagu razlagal o svobodi.Torej zavračaš demokratične volitve in svobodo govora? Hmmmm...
Torej zavračaš demokratične volitve in svobodo govora? Hmmmm...
Jaz si pa ne želim ne tiste ukrajinske demokracije izpred vojne ali pa izpred 2014...
...še posebej pa si ne želim ruske (putinove) demokracije po 2014 oz po sedajšnji vojni...
Ahm, pojdi v Rusijo in blekni kaj proti Putinu in vojni. Jim boš lahko v gulagu razlagal o svobodi.
Govoril je o ukrajinski demokraciji pred 2014... Kaj ima to veze z Rusijo in Putinom?
Lažeš. V istem stavku je omenil tudi Putinovo demokracijo po sedanji vojni, če Putin zavzame Ukrajino.Govoril je o ukrajinski demokraciji pred 2014... Kaj ima to veze z Rusijo in Putinom?
Niti ne, saj sam dobro veš, kaj in kako se je dogajalo pred tem letom, oz. točneje tik pred. Ni ravno za zgled. To bi pa ti že lahko vedel.
Lažeš. V istem stavku je omenil tudi Putinovo demokracijo po sedanji vojni, če Putin zavzame Ukrajino.
Samo to si seveda priročno izpustil.