Uporaba Google Maps v Ukrajini je dejansko zelo poskočila.Še dobr da gmaps obstaja, drugače bi v Mongolijo vdrli.
Uporaba Google Maps v Ukrajini je dejansko zelo poskočila.Še dobr da gmaps obstaja, drugače bi v Mongolijo vdrli.
Pa ti sploh veš kaj je bil glavni razlog, da so (nekateri) Ukrajinci kolaborirali z Nemci!?No, če smo natančni, jim je pri tem pomagala tudi ukrajinska SS divizija.
14th Waffen Grenadier Division of the SS (1st Galician) - Wikipedia
en.wikipedia.org
Baltske države imajo kar problem zaradi Suwalki koridorja med Poljsko in Litvo. Rusi jih lahko tam hitro odrežejo.Na obrambo. V Baltske države na Finsko, Poljsko, Romuniji, Moldavijo, Slovaško in Madžarsko je treba poslati močne enote
Mnogi ne vedo, da so bili tudi na Menini planini (film Preboj) na nasprotni strani večinoma Ukrajinci.Pa ti sploh veš kaj je bil glavni razlog, da so (nekateri) Ukrajinci kolaborirali z Nemci!?
Tole na hitro izgleda bolj kot jumbo plakat ne pa ogrodje prometnega znaka?smer Kijev, ne morte se zgubit , glejte table, ....
Po otročje povedano gmail banke to je koda, kamor vpišeš v položnico katero plačuješ + TRR.Kaj je SWIFT?
SWIFT | LJBASI2X |
Verjamem, da so bili.Mnogi ne vedo, da so bili tudi na Menini planini (film Preboj) na nasprotni strani večinoma Ukrajinci.
Temu se na fac vid, da nima pojma....Evropski komisar za krizno upravljanje Lenarčič ostro obsoja napad in zahtrva prekinitev ognja.
Jbt, še Moskvič prej pali kot on
Življenjska doba tanka v borbi je izredno kratka. V drugi svetovni vojni je bila par minut. Vanje zato dajo "kanon futer".A je možno, da je Putin v Rusijo poslal same nabornike. Ni mi jasno od kod taka nespobnost.
Tole je pa res čudno.
Ja nekaj je narobe. Al so šli brez k na svatbo in imajo probleme z zalogami in oborožitvijo, nobene prave orientacije in koordinacije. Druga možnost je pa tudi nekakšen pasivni upor v vojski. Prav mogoče je da je vojska skontala da so jih nategnili. Ko gledam posnetke vrbalnih konfrontacij vojakov z navadnimi ljudmi se mi zdijo fenomenalno mirni in nekako v defenzivi. Kot da nimajo pravega navdušenja nad okupacijo. Vseeno so to precej podoben če ne isti narod. Lahko pa da je ruski medved tudi preveč ugriznil in se zna zadavit. Skrbi me angažma Čečenov. Ti bi znali biti precej bolj zagreti.A je možno, da je Putin v Rusijo poslal same nabornike. Ni mi jasno od kod taka nespobnost.
Tole je pa res čudno.
Druga variant, al pa se nočejo boriti proti Ukrajincem.
Tole res neki ne štima...
Normalno, da bojo zagreti, ker se jim bo šlo za življenje. Njih Ukrajinci ne bojo gledali kot na poredne brate od iste mame. Tle ne bojo starčki z njimi debatirali o vremenu al pa jih vojska jemala za ujetnike.Skrbi me angažma Čečenov. Ti bi znali biti precej bolj zagreti.
Jaz se sprašujem nekaj... vse te vojaške parade in mogočne moderne rakete, ki jih razkazujejo Rusi (pa Severni Korejci). A to so kompenzatorji za nekaj? A to sploh pride dlje od prototipov? A deluje podobno "kot namazano" kot njihova cela vojska? Ker jaz bi se bal, da bi mi kaj na glavo padlo... Ko pomisliš na budget pa koliko tega budgeta gre za podmazovanje (podkupovanje), da deluje Putikin mafijski sistem?
Ker od Amerov ne slišim veliko, da bi se toliko hvalili z ogromnimi falusi. Njihovih vojaških parad ne pomnim že desetletja. Edine ICBM-je imajo pa 50 let stare.
To orožje na paradah je izredno drago in imajo ga zelo omejeno število. Tudi velika verjetnost je, da bodo dodatne, nevojaške žrtve.Jaz se sprašujem nekaj... vse te vojaške parade in mogočne moderne rakete, ki jih razkazujejo Rusi (pa Severni Korejci). A to so kompenzatorji za nekaj? A to sploh pride dlje od prototipov? A deluje podobno "kot namazano" kot njihova cela vojska? Ker jaz bi se bal, da bi mi kaj na glavo padlo... Ko pomisliš na budget pa koliko tega budgeta gre za podmazovanje (podkupovanje), da deluje Putikin mafijski sistem?
Vse bolj imam občutek, da imaš prav.Ja nekaj je narobe. Al so šli brez k na svatbo in imajo probleme z zalogami in oborožitvijo, nobene prave orientacije in koordinacije. Druga možnost je pa tudi nekakšen pasivni upor v vojski. Prav mogoče je da je vojska skontala da so jih nategnili. Ko gledam posnetke vrbalnih konfrontacij vojakov z navadnimi ljudmi se mi zdijo fenomenalno mirni in nekako v defenzivi. Kot da nimajo pravega navdušenja nad okupacijo. Vseeno so to precej podoben če ne isti narod. Lahko pa da je ruski medved tudi preveč ugriznil in se zna zadavit. Skrbi me angažma Čečenov. Ti bi znali biti precej bolj zagreti.