Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.309
7.054
113
Blinken speaks in Brussels: Oil sanctions on Russia 'not off the table'

Vedno bolj fa mislijo spanat, medtem ko je pred vrati kijeva?
Potem pa sankcije ko bo ze vse poruseno? Al pa dajmo videt kje ima breaking point ker smo pezde in si nocemo prevec skodit, ampan ko jebe ukrajince

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.028
113
Vrgel ocr https://www.ocr2edit.com/

Lahko sami skopirate v https://translate.google.com/
ang prevod

ali https://www.deepl.com/en/translator
ang prevod

Stanje 3.3 2022
pic.jpg

Priponke

• img.jpg
    img.jpg
    127,4 KB · Ogledi: 102
  • img_ocr.zip
    1,1 KB · Ogledi: 64

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.028
113
Hoteli ste hujšanje (brez čudežnih tablet), dobili ga boste

+ zeleno Eu (bo bencina premalo za vožnjo, Nemci že razmišljajo o omejitvi hitrosti, tako bi prihranili na milijone litrov goriva).

Aus Reihen der Grünen war bereits die Forderung erhoben worden, ein Tempolimit auf Autobahnen sowie reduzierte Höchstgeschwindigkeiten auf Bundesstraßen und in Ortschaften festzulegen. Damit könnten jährlich mehr als neun Milliarden Liter Benzin und Diesel gespart werden, sagte die Grünen-Obfrau im Verkehrsausschuss, Susanne Menge.

The Greens had already called for a speed limit on motorways and reduced maximum speeds on federal roads and in towns. This could save more than nine billion liters of petrol and diesel annually, said the Greens chairwoman in the transport committee, Susanne Menge.

optiplex, darjan
Kdaj bo torej desant na kapelico ? Priprave potekajo ?

Zelenski spet zavaja/laže
A je Rus ?

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in jendomen

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.191
4.311
113
Hoteli ste hujšanje (brez čudežnih tablet), dobili ga boste

+ zeleno Eu (bo bencina premalo za vožnjo, Nemci že razmišljajo o omejitvi hitrosti, tako bi prihranili na milijone litrov goriva).

Se boš vsaj počutil kmerovsko.........
haha

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.028
113
Hura, zdravniki so se spočili, zdravstvo ni več preobremenjeno

Darwinove nagrade od letos podeljujejo v Ukrajini
Czechs to give impunity to nationals fighting for Ukraine
Czech nationals will have the chance to join Ukraine's defence forces to battle Russia's invasion without fear of punishment at home, Czech Prime Minister Petr Fiala said on Thursday.

Under Czech law, it is illegal to join foreign armed forces without an exemption from the president who is the commander-in-chief of the Czech army. Violations are punishable by up to five years in prison.

Bodo posthumno oproščeni in odlikovani !

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Pa kdo še sploh žre McDonalds? Tisti iz socialnega dna in tisti ki res in resnično ne vedo kaj je dobro? Ta McD zgodba meni nikoli ni bila jasna.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.130
16.363
113
Poizkus novinarjev, da navadni raji v Rusiji pokažejo kaj se dogaja. Bi rekel, da gre za spoštovanja vredno dejanje, če ne bi bilo zraven že ovržene fotografije, ki ne izvira iz Ukrajine v letu 2022 in prepričan sem, da ni edina. Res ne razumem zakaj je treba zraven dodajat še fake-news, kot da nimajo dovolj resničnih stvari za pokazat.

55212827.jpg

Edit: typo

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Ytbnd
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.