Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Nekdo se spraseval to…

Andy Sheridan asks via Twitter: "How will the promised essential supplies and weaponry make it to the front lines given the superiority of Russian air power?"

It’s all going in through Ukraine’s western border - principally Poland. Military flights have arrived here from as far afield as the US and Canada and it’s then largely being driven across the border, due in part to the threat from Russian air power.

Ukrainian airspace remains closed to civilian flights. Some military aid is arriving here in Poland by train too, including from the Czech Republic.

It’s an enormous logistical operation to resupply Ukraine’s military.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
To so nekoč že sami predlagali
In na sreco ni bilo sprejeto. Ker bi efektivno ukinili operativnost zaveznistva.
Nihče na zahodu si ne želi močne Rusije. Vsi bi najrajši videli, da se jo razkosa, tako kot se je Jugoslavijo, v končni fazi tudi Srbijo. Kot sem že rekel, Putin se je z ekipo pripravljal na tovrsten scenarij. To ni bila odločitev sprejeta iz danes na jutri.
Sej nisi ravnokar Srbije razglasil za mocno in jo z rusijo primerjal?

Mislim....c'mon no.

2. okt 2007
3.868
2.388
113
vedno se mi je Orban zdel premišljen in taktičen človek...

1646059864339.png

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
glede na to, koliko oboroževanja poteka, bi rekel, da pujski že nekako vedo, da pogajajnja ne bodo ravno uspešna. in kakšen bo nadaljni potek razmer.

Ali je to spet samo kazanje mišic?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113
Če bi ga odprl, bi imel več kredibilnosti. Tako pa...šibek si šibek.
Po novem se sme brati samo Sveto Pismo, nova zaveza.

Ter ob nedeljah uradni list Eu.

Google temporarily disables Google Maps live traffic data in Ukraine

• Všeč mi je
Reactions: Davidoff

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne morem verjet, da pa ti po drugi strani tak ruski navijač.

Nikoli bil, menim pa da so dobri za svetovno ravnotežje. Zagotovo pa jih ne podcenjujemo kot večina tu. Niti se ne naslajam. Mi pa ni jasno, da ostali "navijači" pro zahod ne vidite, kako bo to sranje na škodo manjših in neposvečenih.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Sej se že medsabo pobijajo. Nekateri župani so izdali navodila varnostnim silam, da lahko na mestu strejajo, če koga zasčijo pri kraji dobrin.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.341
2.429
113
Da mi futramo zdaj ukrajince z orožjem pomeni samo podaljševanje konflikta in nešteto več mrtvih. Če jih pustimo, Vlado sedi v četrtek v kijevu in se zmenijo in je vsega konec
To bi pomenilo, da bi Ukrajina pristala na delitev ozemlja. Zakaj pri bogu bi to bilo v interesu Ukrajine, mi pa ni jasno. Razloži prosim.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Da mi futramo zdaj ukrajince z orožjem pomeni samo podaljševanje konflikta in nešteto več mrtvih. Če jih pustimo, Vlado sedi v četrtek v kijevu in se zmenijo in je vsega konec

jap. podaljšuje se agonija.

s podaljševanjem bojo bolj do izraza prišle sankcije. in to bo nerviralo Ruse, in Putin bo nekaj moral narediti. Da bi se umaknil so le mokre sanje USA. Torej bo le vedno močneje napadal Ukrajino, kjer bojo nastradali le civilisti. Že sedaj so nepotrebne žrtve.

Nic info od pogajalske mize že cel dan. pa že 4 ure sedijo tam notri.... dejmo, dejmo se zmenit.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi in böc
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.