Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.040
9.682
113
Kako pa veš, kaj se skriva pod plahtami tistih tovornjakov? Mogoče so pripeljali novo izmeno stražarjev.
Jaz mislim, da so pripeljali najboljše nuk strokovnjake iz Rusije, da bo elektrarna v najboljših rokah. Namreč Ukrajincem ne morejo več zaupati, da jim je ne bodo spustili v zrak. Hkrati jo bodo prenovili z najboljšo rusko tehnologijo.
Pa elektriko bodo brezplačno dobavljali Ukrajini.

B81

22. jul 2007
36.924
10.501
113
Še danes mi je nerazumljivo, da ena država zasede drugo državo in požanje odobravanje nekaterih ˝ljudi˝.

+ vse, kar pride zraven, to, kar je prehudo za razmišljat, nič ne odtehta, še vedno je odobravanje pri nekaterih.

Resno zgleda, da je v ljudeh toliko agresije, da bi pomagala ena orng nuklearna vojna, da se narava naključno očisti hudobije, da se narodi ne bi rabili sami poklat.

Noben, ki jih poznam in so bolj rusofili, ni čisto diht. Ali življenje jemlje bolj za hec, kot za res ali mu je vseeno za drugega ali pa je bolj ˝hud˝ po naravi.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.100
3.158
113

Jaz mislim, da so pripeljali najboljše nuk strokovnjake iz Rusije, da bo elektrarna v najboljših rokah. Namreč Ukrajincem ne morejo več zaupati, da jim je ne bodo spustili v zrak. Hkrati jo bodo prenovili z najboljšo rusko tehnologijo.

To ne bi bila slaba ideja ne glede nato da si sarkastično mislil. Ker danes razen Rusov in Kitajcev danes ne zna noben več zgraditi nuklearke.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Poginilo čez 400 rusov v enem dnevu v Ukrajini.
Ogromno. Sami specijalci.
Ampk...to ni rekord...
đđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđ.png

2. okt 2007
3.795
2.275
113
Še danes mi je nerazumljivo, da ena država zasede drugo državo in požanje odobravanje nekaterih ˝ljudi˝.

samo poglej, kako nekateri uživajo in odobravajo, ko ameri zasedejo kakšno državo.... res je žalostno, tu Rus nima kaj iskati v UA, čeprav Krim je bolj zapletena zgodba, kot si mi mislimo in ni vse črno/belo

2. jul 2020
5.060
6.604
113
samo poglej, kako nekateri uživajo in odobravajo, ko ameri zasedejo kakšno državo.... res je žalostno, tu Rus nima kaj iskati v UA, čeprav Krim je bolj zapletena zgodba, kot si mi mislimo in ni vse črno/belo

Daj no. Koliko držav v vzhodni evropi pa je Sovjetska zveza zasedla in držala svoj režim med osvoboditjo izpod nacistov in razpadom sovjetske zveze. Vmes so še oboroževali komunistične struje v državljanskih vojnah. Ampak ne, ne. Naši pa niso taki.

V Afganistanu se mnogim hlipa po američanih. Močno dvomim, da se komu hlipa po Sovjetih na Polskem.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in B81
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.