glede na to, da realno nimamo vojske... proti zahodnim fašistom bi se verjetno upirali kaki 2 urimislim, da bi trajalo kakšen teden pa bi bili čez!
no dobr, tudi jest mislim, da nimajo apetitiov po EU.
me pa zanima, kako bi potekala fronta tukaj v naši mali Sloveniji... mislim, da bi trajalo kakšen teden pa bi bili čez!
čeprav tankov in bmpjev smo dali več kot nemčija, ali?
Prav gotovo je tudi to laž in ruska propagandaOna je tipicen primer aktivistke, komentarji so vzpodbudni, bizi pa tak ne bo spregledal.
Štirinajst dni po konferenci v Luganu je ukrajinski parlament potrdil dva zakona. Prvi, št. 5371, določa, da zaposlenih v majhnih in srednje velikih podjetjih – z 250 delavci ali manj – več ne varujejo Zakon o delu in kolektivne pogodbe. Ti delavci, ki predstavljajo 70–80 odstotkov vseh zaposlenih v Ukrajini, naj bi sklepali samo še individualne pogodbe o zaposlitvi in teoretično bi taka pogodba lahko določala celo 100-urni delavnik na teden, opozarja Maja Breznik. Prav tako skuša zakon deregulirati "preveliko vlogo sindikatov".
Drugi zakon, št. 5388, je uzakonil “pogodbo z nič urami”, po kateri morajo biti delavci vedno na voljo, ko jih delodajalec pokliče. Zakona sta pripravljena za čas po vojni, kot vaba za tuje vlagatelje v deželi nizkocenovne in pravno nezaščitene delovne sile. Proti zakonoma sta sicer protestirali evropska in mednarodna konfederacija sindikatov, češ da kršita mednarodne pogodbe in sta v nasprotju s splošnimi načeli evropskega prava in prakse.
sam mi mamo NATO zadaj.![]()
![]()
UK je v NATO, nato je ogromen. UK ima jedrsko orozje za odvracanje. Ne rabijo drugega.
Realno dve do tri ure, odvisno od hitrosti prvega vozila. Fajonka bi jim pa še z zastavico mahala.no dobr, tudi jest mislim, da nimajo apetitiov po EU.
me pa zanima, kako bi potekala fronta tukaj v naši mali Sloveniji... mislim, da bi trajalo kakšen teden pa bi bili čez!
Dons so živčni ker je spet čez tavžnt rusov poginilo...in radikalno pišejo nesmisle
se strinjam, pa na sebe tud ne pozabtV slo bi bilo potrebno izvest akcijo lovljenja idiotov.
Je pa problem kam bi vas dali, vas je veliko.
To je njegova številka ubitih rusov v zadnjih nekaj dnevih v Bahmutu. Ne na celi fronti.Zelenski se hvali s 1100 v enem tednu, ne vem kje ti šteješ. Če bi ji bilo več, bi se itak še bolj hvalil.
Poglej priponko 64485
Ne gre samo za apetite. Nato - torej mi, smo z Rusi v vojni, in torej njihov sovražnik, ki ga je potrebno uničiti, če bo možnost.no dobr, tudi jest mislim, da nimajo apetitiov po EU.
To jih je šel on osebno na rusko stran preštet, al kdo?To je njegova številka ubitih rusov v zadnjih nekaj dnevih v Bahmutu. Ne na celi fronti.
Mogoče ima boljše informacije od Mirsada iz neke vukojebine.To jih je šel on osebno na rusko stran preštet, al kdo?
Še sreča, da od njegovih ni bil nihle ubit.![]()
Zagotovo ima Zelenski boljše informacije od nas, in zagotovo tudi teh informacij ne deli z nami.Mogoče ima boljše informacije od Mirsada iz neke vukojebine.