“China pledges unconditionally not to use or threaten to use nuclear weapons against the nuclear-free Ukraine and China further pledges to provide Ukraine nuclear security guarantee when Ukraine encounters an invasion involving nuclear weapons or Ukraine is under threat of a nuclear invasion,” said a joint statement on the pact.
To sem že videl 1 mesec nazaj, sam sem misla da je fake. Če pride kitajska pomagat v ua, se zna fronta med rusija-kitajska odpreti.aha, vidim da so podpisali pakt 2013...
tole je pa zanimivo. ua bojo scitile zda in kitajska, sicer nasprotnice... zanimivo...
To sem že videl 1 mesec nazaj, sam sem misla da je fake. Če pride kitajska pomagat v ua, se zna fronta med rusija-kitajska odpreti.
Je sposoben iti tak daleč, posebi če bi kitajska branila ukrajino pred jederskim napadu. Samo ljude okrog putina nebi šli tako daleč, ker vedo da je potem konec rusije. Že zdaj so zajebali dost generacij za naprejmah, tok dalec pa tud putin ne bo sel...
je pa cedalje bolj osamljen v tej avanturi... se lastni drzavljani ga zapuscajo...
rusi ga zapuščajo ja...ker jih ubije.mah, tok dalec pa tud putin ne bo sel...
je pa cedalje bolj osamljen v tej avanturi... se lastni drzavljani ga zapuscajo...
Ce je usa poleg, potem je dogovorjeno s partnerji in potem je prav, da se je tako naredilo.
Mogoce kazanje mišic, ali pa postopno rušenje tega nepotrebnega plinovodaok, ampak zakaj bi bila to groznja rusiji? zakaj se jim zdi, da je ta juzni tok tako pomemben?
Mogoce kazanje mišic, ali pa postopno rušenje tega nepotrebnega plinovoda
Tesla Made in China.Darjan, Nordstreama 1 in 2 ni vec, poljaki so zaprli Yamal pipeline do Nemcije, ukrajinci so zaprli enega od dveh plinovodov do Nemcije?
Se zavedas, kaj to pomeni za nemsko in posledicno evropsko industrijo?
Who benefits?
Darjan, Nordstreama 1 in 2 ni vec, poljaki so zaprli Yamal pipeline do Nemcije, ukrajinci so zaprli enega od dveh plinovodov do Nemcije?
Se zavedas, kaj to pomeni za nemsko in posledicno evropsko industrijo?
Who benefits?