Vojna v Ukrajini 2

damirj

Guru
9. maj 2012
5.255
2.383
113
Na kakšnem nivoju razmišljanja sem js, ni v vojni v Ukrajini prav nič pomembno.

Lahko pa razmišlamo po zahodno:. Rusi so civilizirani pa jedrske ne bodo spustili, neglede na to, koliko jih stiskamo in tolčemo po njih.

Smo pa zadnjič slišali, kako bi američani Rusom potopili celotno mornarico, (khmm, ali je ZDA v vojni z Rusijo, da grozi?) Rusi se pa ne bodo branili in mirno sprejeli totalno kapitulacijo.

Glede na to, da se udeležuješ neke debate, je to pomembno zato, da ne širiš krive vere, kot si spet ravnokar napisal v zadnjem odsavku.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.341
-2.725
113
ni mi čisto jasno kaj se gre Kazahstan, ker tole kar kliče po denacifikaciji
Še manj je pa jasno, kaj se gredo tiste države članice EU, ki rusov ki bežijo pred mobilizacijo ne bodo sprejele, saj so dolžni izpolnit svojo državljansko dolžnost in se it v Ukrajino borit. Ti to razumeš?

hermann

Guru
19. mar 2014
9.654
6.515
113
Še manj je pa jasno, kaj se gredo tiste države članice EU, ki rusov ki bežijo pred mobilizacijo ne bodo sprejele, saj so dolžni izpolnit svojo državljansko dolžnost in se it v Ukrajino borit. Ti to razumeš?
Popolnoma enostavno je.

EU želi, da naredijo doma štalo ali pa grejo na fronto in se predajo. Ne pa da k nam rinejo.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

kroja_

Fizikalc
23. mar 2016
183
86
28
5 Slovenij se bo prikljucilo Rusiji. 10 mio ljudi več v Rusiji oz manj v Ukrajini. Samo tukaj se lahko najde nekaj 100k "Rusov" za mobilizacijo. Da ne govorimo o milijonih beguncev, ki jih ni več v Ukrajini. Ja, vsak dan se Rusija približuje Poljski. Ukrajina pa vsak dan manjša, ker narkotiki še kar prijemljejo.Ta teden bo veselica, naslednji teden bo pa malo drugačno "veselje".

kroja_

Fizikalc
23. mar 2016
183
86
28
Medvedjev meni, da je nesmiselno računati na razum in politično voljo kijevskega režima, da pa je med državami, ki podpirajo Kijev, še vedno krhko upanje na zdrav razum in občutek samoohranitve.
Zavedajo se, da se bomo morali odzvati, če bo grožnja Rusiji presegla določeno mejo nevarnosti. Ne da bi koga vprašali za dovoljenje, brez dolgih posvetovanj. In to zagotovo ni blef, je zapisal Medvedjev.
Dodal je, da če si predstavljamo, da je Rusija prisiljena uporabiti najstrašnejša orožja proti »ukrajinskemu režimu«, meni, da Nato tudi v takih razmerah ne bo neposredno posegel v konflikt in dodaja, da varnost Washingtona, Londona, in Bruselj je za severnoatlantsko zavezništvo veliko pomembnejši od usode Ukrajine.
Čezmorski in evropski demagogi ne nameravajo propasti v jedrski apokalipsi, je prepričan Medvedjev.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.654
6.515
113
Itak so navadni oportunisti, ki gledajo samo na svojo rit. Do zdaj jih ni nič brigalo, kvečjemu kimali so vsemu sranju. Sem za to, da se jih sprejme, ampak šele, ko bo po Rusiji pokalo vsepovprek.

• Všeč mi je
Reactions: sad in darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
The first results of the referendum run by pro-Russian officials will be announced tonight, according to the Russian-installed head of Zaporizhzhia region.