Vojna v Ukrajini 2

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Vladimir Putin's foreign minister Sergei Lavrov has said the four Russian-occupied regions in Ukraine where referendums are under way would be under Moscow's "full protection" if they are annexed by Russia.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Kot sem rekel, to bo sedaj pravi test za Putina. Ker dokler so Rusi lahko gledali stran in se delali, da se jih ne tiče, je bilo eno. Sedaj so pa potrkali na njihova vrata. Pa da vidimo ali imajo Rusi dovolj Putina ali bo treba še kakšna druga, tretja vrata odpret, preden bo zavihral v vetru pred Kremljem.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kot sem rekel, to bo sedaj pravi test za Putina. Ker dokler so Rusi lahko gledali stran in se delali, da se jih ne tiče, je bilo eno. Sedaj so pa potrkali na njihova vrata. Pa da vidimo ali imajo Rusi dovolj Putina ali bo treba še kakšna druga, tretja vrata odpret, preden bo zavihral v vetru pred Kremljem.
Od začetka 20. stoletja je to šele tretja mobilizacija. Zato ni čudno, da norijo. :cool:

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Od začetka 20. stoletja je to šele tretja mobilizacija. Zato ni čudno, da norijo. :cool:
Ni panike it v vojno, ko braniš svojo državo, ki je napadena. Ukrajinci to delajo.
Tukaj pa predvidevam, da večina Rusov sedaj že ve zakaj se gre. Tisti, ki pa ne vedo, pa itak niso mobilizirani. Bodo pa froce pošiljali v smrt. Bomo videli v roku meseca dni, kaj se bo zgodilo. Vključno z Evropo in mrazom.

• Všeč mi je
Reactions: 8888