Jej, kako ste rusofili eni butli in mojstri sprenevedanja. Referenduma na vojnem območju enostavno ne organiziraš. Kakšn farsa je to? Predstava za koga?Kaj naj tu komentiram? A ti misliš, da bodo na vojnem območju hodili v obleki in kravati? Referendum od vrat do vrat je bil razglašen prve tri dni, v torek pa bodo odprta volišča... v Zaporožju in Hersonu so volilni lističi v ruskem in ukrajinskem jeziku, v DPR in LPR pa samo v ruskem (tam mislim, da so tudi danes možna volišča).
Pa ce ga - potem racunas da bos zmagal.. ker si nasprotnike itak ze pregnal/izselil.. da pa hodis od vrat do vrat s strazarjem je pa mal tko.. dodatna varovalka?Jej, kako ste rusofili eni butli in mojstri sprenevedanja. Referenduma na vojnem območju enostavno ne organiziraš. Kakšn farsa je to? Predstava za koga?
Ravnokar mi je poslal tole:
Poglej priponko 59623
Motivacija na ukrajinski strani je neverjetna.. Oni bodo šli do konca in zares verjamejo vase..
Srčno upam, da jim uspe vse do Krima in da Putin ne bo naredil kakšne neumnosti.
Tem ne bo jasno kaj jih je doletelo v Ukrajini...Mogoče denacifikacija ne bo uspela, ampak kdor bo preživel to, bo definitivno detoksiciran
Ne spomniš se, da je takrat SDS ministrstvo zadnji hip obvestilo domove starejših občanov, da v domovih ne bo možno glasovati, hkrati pa so jim sporočili, da tudi glasovanje po pošti ne bo možno.Jaz se pravtako spomnim taxistov ki so zastonj vozili na volišča. Hint, niso bili na SDS strani.
Za te ruse bo ogromen podvig če jim uspe ukrasti straniščno školjko v Ukrajini....pralnega stroja ziher ne bodo ker je pretežak.Mogoče denacifikacija ne bo uspela, ampak kdor bo preživel to, bo definitivno detoksiciran
Dejansko je tiste, ki so podpirali grozovite zločine v Ukrajini, povohala karma. Kar želiš drugemu življenje servira tebi.EDIT: Sem želel poslati še videje posebej, pa so predolgi.. v glavnem.. orožje staro, zarustano, krhko.. Putinu res ni mar za svoje ljudi, žalostno...
To je njihov izgovor, da so volitve ¨kao¨ legitimne. So že nastavili svoje ljudi, da bodo za DA označili na volitvah. Volitve tak ne bodo priznane, tako da bodo UA krepko mlele naprej....Jej, kako ste rusofili eni butli in mojstri sprenevedanja. Referenduma na vojnem območju enostavno ne organiziraš. Kakšn farsa je to? Predstava za koga?
To ni nič. Ko so me prvič poslali v Rusijo, sem vsak dan gledal pijane 10 letnike s flašo v roki. Včasih so ga pili in kadili z odraslimi. To je tam normalno.Ze pred leti, ko so rusi namontirali kamere v avte smo samo debelo gledali, kak je to zapit narod..
Jim sploh dela jedrsko orožje, glede na to, da nimajo denarja niti za osnovo?Poznati detalji oko aneksije, puno uhićenih u Moskvi. Kina poslala poruku o ratu
IZ MINUTE U minutu pratimo rat u Ukrajini.www.index.hr
Rusi se gredo biološko vojno - z zarjavelim kalašnikovim opraskaš nasprotnika da dobi tetanus...
Jaaaa... vozili so jih da se je glasovalo proti SDS.Ne spomniš se, da je takrat SDS ministrstvo zadnji hip obvestilo domove starejših občanov, da v domovih ne bo možno glasovati, hkrati pa so jim sporočili, da tudi glasovanje po pošti ne bo možno.
Vozili pa niso le taksisti, pač pa tudi vsi tisti, ki imajo vozila s 7 sedeži...torej tisti, za katerih interese ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve dejansko skrbi.
Braco Daco mećkan pozabljiv...pozabo fant.