Reveži nimajo niti pištole. Imel je že uničene noge in vedel, da ne more iti nikamor.
Bombe so polne šrapnelov, kar se ne kaže kot nekaj huda eksplozija, ampak samo pošlje na vse strani polno kovinskih delcev, ki povzročijo veliko škode, pa ni nujno prvo sekundo. Zato tudi ne izgleda ne vem kaj na posnetku.
Če bi vsi vpleteni pomislili malo zakaj se že valjajo v jarkih in koljejo med sabo in dvignili orožje nad tistimi, ki so jih poslali tja...
Stališče predsednika dovolj? Torej se strinjaš, da je bil prevrat proti Janukoviču nezakonit in bi morala obveljat stališče predsednika? Saj so dovolj.
Saj je bil legalno izvoljen ali ne? za razliko od njegovega naslednika, ki je na oblast prišel z prevratom in Porošenka, Zelenskega, ki so na oblast prišli z volitvami, ki niso bile izvedene v celotni ukrajini, in po prevratu in po tem ko so prepovedali nekatere (do danes že vse) opozicijske stranke.
Zmešana kura Uršula spet v elementu:
Evropska unija pripravlja deveti sveženj sankcij proti Rusiji, je danes med obiskom na Finskem povedala predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen in hkrati izrazila prepričanje, da bodo skupaj s skupino G7 in drugimi pomembnimi partnerji kmalu uvedli cenovno kapico za rusko nafto.
Ljudje so legalno izvolili Janukoviča, ki je podpisal sporazum z Rusi. Ali je bil prozahodno, prorusko, ali proukrajinsko usmerjen ne bom ugibal, bil je izvolje, podpisal je, sam praviš, da je stališče predsednika dovolj, da se upošteva.NE, ne obračaj mojih besed! Če si ljudje želijo spremembe in izvolijo pro-zahodnega predsednika - za katerega že prej vejo, kakšno ima stališče - je to pač volja ljudstva. Če si ljudje nekoga ne želijo na oblasti, nastanejo protesti in ga, če so dovolj vztrajni, vržejo iz vlade. To je vse. Prevrat, protest, revolucija, karkoli, ljudje so bili pomirjeni, ko so prišli pro-zahodni predsedniki in to je bila očitno njihova želja.
mah... ne da se mi več.
NE, ne obračaj mojih besed! Če si ljudje želijo spremembe in izvolijo pro-zahodnega predsednika - za katerega že prej vejo, kakšno ima stališče - je to pač volja ljudstva. Če si ljudje nekoga ne želijo na oblasti, nastanejo protesti in ga, če so dovolj vztrajni, vržejo iz vlade. To je vse. Prevrat, protest, revolucija, karkoli, ljudje so bili pomirjeni, ko so prišli pro-zahodni predsedniki in to je bila očitno njihova želja.
mah... ne da se mi več.
sam mirsi noce dojet, da trenutno je zelenski v ua izvoljeni predsednik in da ga ljudstvo zaenkrat se prenasa in podpira.
Mirsa je že pokazal, da je ru$$ofilski/srbski pacient. Čas je, da ga moderator spet malo strezne, tako kot ga je že.
Bolje da ga vprašaš če je za samostojno Vojvodino?To pomeni, da štajerci naredimo referendum in se odcepimo ?
kalbo kje siii?Zmešana kura Uršula spet v elementu:
Evropska unija pripravlja deveti sveženj sankcij proti Rusiji, je danes med obiskom na Finskem povedala predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen in hkrati izrazila prepričanje, da bodo skupaj s skupino G7 in drugimi pomembnimi partnerji kmalu uvedli cenovno kapico za rusko nafto.
Zelenski je v UA izvoljeni predsednik, ampak Krim in Dombas nista del ukrajine že od 2014, ker sta se takrat odcepili od UA. zato tam tudi niso imeli nobenih volitev, kjer bi bil predsedniški kandidat Zelenski. Tam, kjer ni bil izvoljen in ni kandidiral pa ne more bit predsednik.ja, se strinjam.
sam mirsi noce dojet, da trenutno je zelenski v ua izvoljeni predsednik in da ga ljudstvo zaenkrat se prenasa in podpira.
torej, na noben nacin nocejo pod rusijo. pika. konc. ne vem zakaj se stalo krivi zelenskega? dokler bo imel podporo ljudi, se bo seveda boril za svojo drzavo. in za vse je on kriv. ce ne bi izrazal volje ljudi, bi ga ze odnesl.
Kar sem pisal so gola dejstva, na katera nimam niti najmanjšega vpliva, in ni moje mnenje.Mirsa je že pokazal, da je ru$$ofilski/srbski pacient. Čas je, da ga moderator spet malo strezne, tako kot ga je že.![]()