Jaz se moram opravičit, da se zadnjih 10 dni nisem nič oglašal - ne v stari temi, ne v novi. Zaradi pomanjkanja časa (v zagon smo namreč dajali linijo, da bo Alter smetana naslednje leto lahko kupovala novo BMW (G61)) in tako nisem uspel slediti številnim informacijam, ki so bil v času ofenzive. Zato mislim, da je moje "poznavanje" glede dogodkov izpred zadnjih 10-14 dni preprosto premajhno, da bi skušal kakorkoli sodelovati v debati (pomanjkanje informacij iz večih strani sicer večini sodelujočih prav nič ne brani, da ne bi srali po temi)...
KO sem spet pogledal na Alter, sem opazil, da je zadnja tema "Vojna v Ukrajini" bila zaprta in če pogledamo zadnjih nekaj strani tiste teme, vidimo, kdo je bil kriv za drastični upad nivoja komunikacije. Tukaj je še naš utlrasposobni moderator Kamelchi, ki prav tako nosi levji delež tako pri ustvarjanju gnojnice kot pri pucanju obstoječe (zaradi njemu ljubih uporabnikov). Temo je moral zapreti admin in tudi pokazal z prstom na moderatorja, "češ žal ni prostovoljcev, ki bi moderirali" in s tem potrdil, kar se govori že od začetka - Kamelchi je gnjavil za funkcijo, dobil pa jo je, ker pač ni bilo nobenega drugega.
Isti nevzgojeni (in neizobraženi) uporabniki se pojavljajo tudi v tej temi z svojim nivojem prostaške komunikacije (katere sem tudi prijavil moderatorju, da vidimo efekt).
Čestitke AFU za uspešno ofenzivo na severu. Da vidimo, koliko zaleta imajo oz. o kam bo segala ofenziva.
PS: nekdo je spraševal, kaj se je zgodilo z bio-laboratoriji? Če bi dotični uporab ik imel spomin daljši od 10 dni, bi verjetno vedel, da je večina bio-labov (priznanih iz strani tako ZDA kot UA) ravno v Harkovu, kjer se že od začetka AFU zelo zelo trudi, da mesto ne bi padlo v roke RU. Celo tako, da so raje žrtvovali Severdonetsk in Lisičansk (namesto, da bi poslali okrepitve, so jih pustili na milost in nemilost artileriji - že dobro znani dnevi, ko je AFU izgubljala tudi do 1000 vojakov na dan).