glede na to da so pobrali tudi vse spomenike bivših Ruskih generalov, bodo verjetno mesto zravnali s tlemi,sej zato pa so prej evakuriali vse ciivliste, da zdej lahko kradejo brez problemov...
in kdaj se kaj planira zacetek tega napada na kherson? tole bo ocitno kar prelomna bitka...
OdličnoOdlično. Čas, da se tistih 300 milijard rezerv prenese na Ukrajino.
Elenski bo dobil kip po vzoru Dučeta.dobr te spomenike bi itak ukrajici odstranili. zdej bojo tja lahko postavili kip zelenskiga, ko bo konc tega sraja.
V kateri galaksiji si ti?Odlično
Prvi lopov se je napisal na seznam.
Elenski bo dobil kip po vzoru Dučeta.
Instalacija iz kandelabra, z glavo navzdol.
AndY1 Nekaj me ignoriraš. Lahko prosim odgovoriš, da bo moja kmečka pamet dojela?Ja, totalna tiranija.
Sedaj mi pa razloži nekaj, ker moja navadna kmečka pamet tega ne razume: zakaj belorusi, rusi in vsi preostali iz po tvoje svojih ultra super duper demokratičnih oh in sploh držav BEŽIJO V TO TIRANIJO po tvojem?
A to so sadomazohisti ali kaj?
Meni tukaj nekaj ne štima, res pa nimam YT in FB doktorata, tako da lepo prosim, če mi razložiš (v preprostih besedah, ker sem kmet), da bom tudi jaz spregledal v kaki tiraniji živim. Hvala.
Pa sej je v tej temi večkrat pisalo, da so rusi, sovjeti in njihove variacije al kakorkoli jih že imenujemo, maloumni, zabiti, pijanci...in to je zagotovo del odgovora na tvoje vprašanje. Res ni težko povezat.AndY1 Nekaj me ignoriraš. Lahko prosim odgovoriš, da bo moja kmečka pamet dojela?
Ali je prišlo do Error, reboot, waiting for Russian telegram?
Barbarsko.![]()
Ukrajinci s Himarsi udarili po Čečenih: 40 mrtvih, Kadirov besen | 24ur.com
Po ruskih družbenih platformah je zakrožil posnetek vojaškega napada v Hersonu. Videti je, da so ukrajinske enote s sodobnimi raketnimi sistemi Himars zadele čečensko bazo v Hersonu. V napadu je umrlo 40 ljudi, okoli 60 jih je ranjenih, poročajo ruski Telegram kanali. Na ukrajinski napad se je...www.24ur.com
Rusi vozijo iz Khersona vse kar se odpeljati da...
Pravilno, je že čas da gre UA next stage, TB2 bay po ruSSofilsko, welcome ReaperTurkey stopped sending TB2 Bayraktar drones to Ukraine. Andriy Yermak, head of Zelensky's office, went to Turkey to enquire about this, but got no response. This could possibly be related to the Russia-Turkey gas hub deal
Ukrainian TG channel:
"The good news is that the old Russian missiles are almost over, now Russian army are using missiles made in 2022.
The bad news is that the Russia now is making new high-precision weapons of various types."
Pa naj potem priznajo, da obavljajo. Cel svet ve, oni pa po ruSSko, da ne.US: We provide weapons, logistics, & soldiers to Ukraine. We are not a party to the conflict.
ALSO US: We accused Iran of providing drones to Russia. Iran is a party to the conflict.