Poglej cemu sem odgovarjal.In kaj ima to veze z Ukrajino? A je Ukrajina financirala ta puč?
Je pa oba puča financiral in organiziral Zahod, tudi ukrajinskega leta 2014:
Poglej cemu sem odgovarjal.In kaj ima to veze z Ukrajino? A je Ukrajina financirala ta puč?
Mogoce nisi spremljal zadnjih dveh let kaksno tiranijo so zganjali zahodni voditelji nad svojim narodom in s tiranskimi ukrepi.
Protesti so bili, seveda zatrti s policijo in vojsko. Krseni zakoni, ustave, kar so naknadno ustavna sodisca tudi potrdila.
Si ze pozabil recimo Kanado, Francijo, pred kratkim Nizozemsko itn?
Nismo mi nek biser za kar nas skusas prikazati.
Mogoce nisi spremljal zadnjih dveh let kaksno tiranijo so zganjali zahodni voditelji nad svojim narodom in s tiranskimi ukrepi.
Protesti so bili, seveda zatrti s policijo in vojsko. Krseni zakoni, ustave, kar so naknadno ustavna sodisca tudi potrdila.
se strinjam, vprašam pa, si antivaxer?Mogoce nisi spremljal zadnjih dveh let kaksno tiranijo so zganjali zahodni voditelji nad svojim narodom in s tiranskimi ukrepi.
on je antivaxer, ki se je cepil. Taki so najhujši.se strinjam, vprašam pa, si antivaxer?
odgovoren, ker se cepilon je antivaxer, ki se je cepil. Taki so najhujši.
No ja, ta odgovor je pa čisti dokaz tvojega dometa.In kaj ima to veze z Ukrajino? A je Ukrajina financirala ta puč?
Ja, totalna tiranija.Mogoce nisi spremljal zadnjih dveh let kaksno tiranijo so zganjali zahodni voditelji nad svojim narodom in s tiranskimi ukrepi.
ker bi jih doma ubiliJa, totalna tiranija.
Sedaj mi pa razloži nekaj, ker moja navadna kmečka pamet tega ne razume: zakaj belorusi, rusi in vsi preostali iz po toje svojih ultra super duper demokratičnih oh in sploh držav BEŽIJO V TO TIRANIJO po tvojem?
A to so sadomazohisti ali kaj?
Meni tukaj nekaj ne štima, res pa nimam YT in FB doktorata, tako da lepo prosim, če mi razložiš (v preprostih besedah, ker sem kmet), da bom tudi jaz spregledal v kaki tiraniji živim. Hvala.
Ni se cepil. Fotra je dal cepit. On je bil užaljen ker ni Phizerjevega pikeca dobo in je raje šel med antivaksere.on je antivaxer, ki se je cepil. Taki so najhujši.
Cena na TTF borzi != cena za odjemalcePa tudi v EU je že na nivoju lanskega leta. Nafta isto. Maloprodajne cene oz. cene za končnega kupca pa še kar vztrajajo...