Sami če-ji. Tu gor ste tako eni posrani od ruske grožnje, da ne vidite, da bodo ba vratih kmalu trkali temni in bradati.
Slovenija ni v nobeni vojni in odmaknjena, nevtralna drža je edina smiselna. Zakaj si zaradi judov delamo nove sovražnike.
jaz sem za vse pripravljen, ne glede na to, kdo trka, tudi na tebe, domači izdajalci so bili vedno najbolj nevarni in zavržniKakšni čeji, sej vidiš, da si posran tudi ti. Ima polno ruskih študentov povsod, ki delajo sranje, tudi pri nas. Ampak OK, je polno tudi pakistancev, nigerijcev, in srbov....
No saj ti spadaš med izdajalce, če se gremo striktno.jaz sem za vse pripravljen, ne glede na to, kdo trka, tudi na tebe, domači izdajalci so bili vedno najbolj nevarni in zavržni
Ja, najbolj nevarni so tisti, ki so za denar pripravljeni vse narediti, to je recimo tvoja stran...jaz sem za vse pripravljen, ne glede na to, kdo trka, tudi na tebe, domači izdajalci so bili vedno najbolj nevarni in zavržni
Pa bi ti podprl, če se Avstrija odloči za Nato in s tem krši zavezo nevtralnosti, zaradi katere je država sploh lahko nastala?Če se Avstrija odloči za Nato zdaj, bo rusija se usrala. In če (ko) bo pokalo, bo Avstrija pozabila na to tvojo zavezo nevtralnosti..
Pa bi ti podprl, če se Avstrija odloči za Nato in s tem krši zavezo nevtralnosti, zaradi katere je država sploh lahko nastala?
Da se spomnimo, združitev BRD in DDR ni bila mogoča brez soglasja Gorbačova. (in F UK in USA) ?
Da ali ne?
Pa bi ti podprl, če se Avstrija odloči za Nato in s tem krši zavezo nevtralnosti, zaradi katere je država sploh lahko nastala?
Da se spomnimo, združitev BRD in DDR ni bila mogoča brez soglasja Gorbačova. (in F UK in USA) ?
Da ali ne?
Tudi ti Damire najbrž nisi naš a neKakšni čeji, sej vidiš, da si posran tudi ti. Ima polno ruskih študentov povsod, ki delajo sranje, tudi pri nas. Ampak OK, je polno tudi pakistancev, nigerijcev, in srbov....
Tudi ti Damire najbrž nisi naš a ne
Jaz jih tudi redno plačujem, samo sem pa proti višjim položnicam, zaradi vas izdajalcev, ki podpirate vojno.Baje nima težav s plačevanjem položnic, tako da ni luzer oz. ni vaš
Jaz jih tudi redno plačujem, samo sem pa proti višjim položnicam, zaradi vas izdajalcev, ki podpirate vojno.
nimam plačeŠe več boš plačeval, v življenju se vse draži.
ČE obstaneš na isti plači leta in leta, to je potem problem v tebi, ker si ne znaš izboriti boljše plače ali boljšo službo.
Ker deflacija oz 0% inflacija v modernem gospodarstvu ni zaželjena, se ti bodo položnice avtomatsko vsako leto dražile brez vsakršnega drugega vpliva.Jaz jih tudi redno plačujem, samo sem pa proti višjim položnicam, zaradi vas izdajalcev, ki podpirate vojno.
eno je normalna rast, drugo vojni dobičekKer deflacija oz 0% inflacija v modernem gospodarstvu ni zaželjena, se ti bodo položnice avtomatsko vsako leto dražile brez vsakršnega drugega vpliva.