glede tega se ni motilen je tudi tak mislil v 30-ih letih...
Pa ti si fu... Rusija kupuje orožje in strelivo, pa je orožarski velikan v primerjavi z Izraelom.ni mi jasno, kako izrael, ki ima denar, nima dovolj svojega orozja? zda jih zalagajo ze od zacetka. a to je kaksno pravilo, da jih zda drzi na kratko, da ne morejo imet kaksnih prevelikih zalog?
ni mi jasno, kako izrael, ki ima denar, nima dovolj svojega orozja? zda jih zalagajo ze od zacetka. a to je kaksno pravilo, da jih zda drzi na kratko, da ne morejo imet kaksnih prevelikih zalog?
vlado tud išče na tak način...si se že javil al čakaš na vpoklic?Problem je, ker v rove je treba dat ljudi... torej dezerterje polovit po Evropi in nagnat s superduper orožjem na fronto.
itak da je.....Iran , S. Koreja, Južna Amerika tam je čist tih ko kmer šušmari in nabavlja pokalice tud na način da vozi hrano da državaljni ne bi pocrkali od lakote. Ampak največja težava je trojček UA, Izrael, pa ZDA. čeprav pri UA je še realističen, pri ostalih dveh pa ravno nePa ti si fu... Rusija kupuje orožje in strelivo, pa je orožarski velikan v primerjavi z Izraelom.
Maš ti sploh občutek, da to kaj se v Evropi proizvede streliva v dveh do treh mesecih streliva Ukrajina pokuri v enem dnevu ko je ofenziva ali še prej - da si boš znal predstavljat potrošnjo le tega.
Ti poznaš vojno iz drugorazrednih filmov.
to delajo preventivno da jih ne bi doletela snecerjeva usoda, torej težave s plačevanjem položnic. A ko Iran oskrbuje Hamas, Hezbolah, itd te nič ne skrbi?
Pa ti si fu... Rusija kupuje orožje in strelivo, pa je orožarski velikan v primerjavi z Izraelom.
Maš ti sploh občutek, da to kaj se v Evropi proizvede streliva v dveh do treh mesecih streliva Ukrajina pokuri v enem dnevu ko je ofenziva ali še prej - da si boš znal predstavljat potrošnjo le tega.
Ti poznaš vojno iz drugorazrednih filmov.
nic me ne skrbi. cudno mi je le, da taka drzava rabi pomoc po nekaj mesecih.
pa borijo se proti vojakom, nobene hude masinerije zadaj.
kdo pa podpihuje Palestince oz Hamas? Iran, Libanon, pa še kdo zraven daje orožje Palestincem, da gredo v napade, hkrati pa jim zapirajo vrata pri pomoči itd...kolik beguncev je vzel Iran? Koliko humanitarne moči je namenil Palestincem?se ti zdi primerljivo ua-ru in palestina-izrael?
ja je odobrena, samo tud USA ravno vsega ne zmorejo proizvesti oz niso v vsem najboljše.....Kdo jim je recimo prvi ponudil hibrida? Pa to je zgolj ena izmed takih zadevšnto bi bilo mozno ja. cepra usa vsakic pravijo, da je odobrena "pomoc"
kdo pa podpihuje Palestince oz Hamas? Iran, Libanon, pa še kdo zraven daje orožje Palestincem, da gredo v napade, hkrati pa jim zapirajo vrata pri pomoči itd...kolik beguncev je vzel Iran? Koliko humanitarne moči je namenil Palestincem?
kulturni genocid nad Rusi
(ladja je očitno iz leta 1912)