Kar se dogaja v Sovjetski zvezi, ni naš problem.Pa rus to dela po UA, pa te nisem slisaly da bi imel kaj proti.
Kaj ti je ukrajinka spizdila ali kaj si tako nastrojen?
Jaz sem za izstop iz NATO.Ja lej. Potem pa izstopimo iz NATA, pa bo. Aja, večina je glasovala ZA in demokracija je (pri nas), pomeni zmaga volja večine.
Brezveze se pritožuješ, dokler živiš tu, bo tako. Lahko pa greš. Bomo kaj dali na SNECERGRE5 na 1919.
v zameno nova jahtaGolob: "Kdor koli govori, da je EU nekaj slabega, zagotovo nima dobrih namenov"
Premier Robert Golob je v Bruslju poudaril, da je najučinkovitejši odgovor na protievropsko propagando Rusije udeležba državljanov na volitvah. Povedal je tudi, da je naklonjen ponovni kandidaturi aktualne predsednice komisije Ursule von der Leyen.www.rtvslo.si
eno rusko zaplenjeno so mu dali
Robert Golob on Instagram: "Saplun"
102 likes, 6 comments - _robertgolob_ on July 9, 2020: "Saplun".www.instagram.com
Robert Golob on Instagram: "Saplun"
102 likes, 6 comments - _robertgolob_ on July 9, 2020: "Saplun".www.instagram.com
Jaz sem za izstop iz NATO.
Morda bi bilo danes dobro spet vprašat, po vseh teh klavnicah, ki so jih ZDA=NATO izvedle od našega vstopa.
Bom se pritoževal vedno in nisem osamljen.
pa glasovanje za naj domobranceNa forumu bi morali imeti mogoče glasovanje za največjo jokico, jambravčka,... ker pomoje bi se Zwergschnauzer uvrstil zagotovo med top 3 ali mogoče celo 1 mesto. Tko kot včasih v šoli ko enim sončkom ni bilo nič prov, pa sko skoz tožl tovaršici pa sošolcem pa doma.
pa glasovanje za naj domobrance