V razvitem svetu se delavci vozijo s helikopterji, ne pa peš pa z bickli tako kot pri nas.
V razvitem svetu se delavci vozijo s helikopterji, ne pa peš pa z bickli tako kot pri nas.
mlade vidim pri nas...Ukrajina ima dedke na prvi frontni črti (z angleskimi podnapisi - klik na CC):
vir je zahod blokiral... zakaj že?Rusi so pobili 3x več ukrajincev, kot se jih je pa rodilo.
Putin je preprosto mojster.
Naš alter uporabnik je eden redkih na svetu, ki ima podatke o mrtvih ukrajincih, ampak se mu že dva mesca zatika pri objavi vira. Upanje ostaja.
Vidite v kako "svobodnem svetu" zivimo!?!? A se kdo fprasa zakaj nam blokirajo edine veredostojne vire???!!!! Halo?!?! Nam razvsetljenim (Andz, snaucer, fuki, moja malenkost pa se par ta pravih) je vse jasno! Vam pa se bo ko boste zmrzovali pozimi, pa k bo EU dokoncno pokleknila pred putinom, pa ko bo pokalo nad vami. Jst ne vem za vas, ampak razmisljam da grem v obljubljeno dezelo na vzhod. Gre kdo z mano? Andz? Snaucer? Gremo skupi!vir je zahod blokiral... zakaj že?
Itak, še ena briljantna poteza Rusov, ki so strateški in taktično brilijantno nadigrali Američane in Angleže.Znova...
V 2 desetletjih bi jo izgubili. Zastonj.
Niso imeli nobene realne možnosti jo braniti pred američani in angleži.
Karkoli so dobili, je bolje, kot nič.
pa od kje si se ti lion vzel?!
še ene tri štenge nižje kot mirsi očitno.
Lej, če za trenutek izklopiš tole žilco za bebavost, ti je lahko jasno, da so takrat naredili edino smiselno potezo.Itak, še ena briljantna poteza Rusov, ki so strateški in taktično brilijantno nadigrali Američane in Angleže.
Še ga nimate na ignor?
Svoboda govora na tem dekadentnem zahodu je res na psu? Koga v rusiji vrzejo na glavo iz 3 nadstropja ce kaj napise? No prosim dokaze!?!? Aja pa Gonzalo Lira!!!! Mirsi ma pravico da pise eno in edino resnico o velicastni ruski armadi in se bolj velicastnem poveljniku tovarisu putinu. Vi ga pa tako hocete ustavit!pa od kje si se ti lion vzel?!
še ene tri štenge nižje kot mirsi očitno.
Zahod bo odprl pipico za plin nazaj drugače pač ne. In pa jasno vso infrastrukturo kar se rafinerij tiče bo potrebno obnoviti kot leta 90-91 BP, Shell, Halliburton, lepo je videti da brez njih imajo rusi po blokovskih naseljih svečke tiste ledene, po hodnikih.kje si zdej aljasko najdu....
Torej bo zahod plačal mrde, pa bojo šli iz UA?
Ti dam prav, ni mi jasno, zakaj v neki kao demokraciji cenzurirajo internet ...Vidite v kako "svobodnem svetu" zivimo!?!? A se kdo fprasa zakaj nam blokirajo edine veredostojne vire???!!!! Halo?!?! Nam razvsetljenim (Andz, snaucer, fuki, moja malenkost pa se par ta pravih) je vse jasno! Vam pa se bo ko boste zmrzovali pozimi, pa k bo EU dokoncno pokleknila pred putinom, pa ko bo pokalo nad vami. Jst ne vem za vas, ampak razmisljam da grem v obljubljeno dezelo na vzhod. Gre kdo z mano? Andz? Snaucer? Gremo skupi!
Zakaj imaš doma PiHole? Zakaj cenzura?Ti dam prav, ni mi jasno, zakaj v neki kao demokraciji cenzurirajo internet ...
V čem je fora, dejansko ne razumem tega.
Kaj je to PiHole?Zakaj imaš doma PiHole? Zakaj cenzura?