Vojna v Ukrajini 2

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
žalostno je, da jim stric pove resnico, mularija ga pa s telefoni snema

sram je lahko in stormtrooperje in mularijo

• Všeč mi je
Reactions: sad

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.050
836
113
Zdaj se poskuša na vse pretege, da se iz Russa naredi žrtev. Torej UA napada teritorij Russije in bojo to agento potiskali medijsko, da dobijo podporo naroda.
Torej branjenje mame russije.

• Jezen sem
Reactions: Kamele0N

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Po moje ne bo šlo. Ker že na javni TV nekateri govorijo proti. Recimo se je tisti zarekel okupacija. Izven pa itak vedo za kaj gre, se ne da več zatiskat ušes in gledat stran.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.278
2.386
113
Počakajmo raje na rusofile, da nam razjasnijo pomen te taktike. Ampak vse kaže na to, da bo veliki zmagoslavec rusija iz te bitke odšel kot mali poraženec.

• Všeč mi je

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.428
2.383
113
Pomurje
Počakajmo raje na rusofile, da nam razjasnijo pomen te taktike. Ampak vse kaže na to, da bo veliki zmagoslavec rusija iz te bitke odšel kot mali poraženec.
Tako je!
Ukrajina bo malo manjša, lahko, da tudi nič. Je razbita in še bolj skurumpirana, tak da vsaj naslednjih 30 let ne bo nič iz nje.
Rusija si je nakopala ekonomsko totalko, sramoto in xy mrtvih(za katere jih žal, ne briga).

Do sem še me nič ni "bolelo".

Zdaj prihajajo bolečine:
ekonomski razpad/propad EU,
dvig nacistov, fašistov po EU,
povezava rusov z Vzhodom in ne EU,
dolgoročno katastrofalna energetska oskrba EU,
prodaja EU duš s strani EU voditeljev,
enormni proračuni za vojsko, ki spet ne bo Evropska
itd.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.050
836
113
Tako je!
Ukrajina bo malo manjša, lahko, da tudi nič. Je razbita in še bolj skurumpirana, tak da vsaj naslednjih 30 let ne bo nič iz nje.
Rusija si je nakopala ekonomsko totalko, sramoto in xy mrtvih(za katere jih žal, ne briga).

Do sem še me nič ni "bolelo".

Zdaj prihajajo bolečine:
ekonomski razpad/propad EU,
dvig nacistov, fašistov po EU,
povezava rusov z Vzhodom in ne EU,
dolgoročno katastrofalna energetska oskrba EU,
prodaja EU duš s strani EU voditeljev,
enormni proračuni za vojsko, ki spet ne bo Evropska
itd.
Mogoče malo pretiravaš... Definitivno pa bo problem korupcije, sploh v UA, ko se bo obnavljajlo in nabavlajlo vojaško opremo vsepovprek.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Dvomim da bo ukrajina nabavljala vojasko opremo vsevprek. Jo bo imela dovolj se za izvoz.
Vecja tezava je v tem, da bo eu sedaj zmetala milijarde v vojsko, namesto kam drugam.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.058
5.657
113
Jaz pa mislim da bo s5 kak Marshallow plan....in se bo posledično tudi EU vn iz tega lepo napajala!

• Všeč mi je
Reactions: darjan
2. jul 2020
5.083
6.629
113
Vecja tezava je v tem, da bo eu sedaj zmetala milijarde v vojsko, namesto kam drugam.

Malo brez veze, ker je ruski medved ostal brez zob.

Kitajc pa lahko sanja, ne bo šel rezati veje na kateri sedi z taiwanom. Brez prodajanja robe zahodu bo kriza. Rusija pa ima gospodarstvo na nivoju italije, s tem da je glavni izvoz energenti, surovine in orožje. Bo kar lep čas mir.

• Všeč mi je