če bo že tako, potem pa upajmo da tile vrežejo debel kos pogačeVecja tezava je v tem, da bo eu sedaj zmetala milijarde v vojsko, namesto kam drugam.
če bo že tako, potem pa upajmo da tile vrežejo debel kos pogačeVecja tezava je v tem, da bo eu sedaj zmetala milijarde v vojsko, namesto kam drugam.
To je nepovezano z milijardami v orožje. Po moje bodo ZDA potegnile največ iz obnove.jest tudi mislim, da bo Evropa bila glavna pri obnovi, tako da iz tega naslova si lahko kar nekaj obeta.
Za EU je ta situacija zelo dobra, kakorkoli se to sliši, so kmeri to naredili nanjbolj zarukan način, da se je EU konsolidirala in ji u bistvu omogočila, da se znebijo odvisnosti in neumne politike do teh komunistov.Samo toliko: povezali se bodo toliko kot jih bo Vzhod minimalno pustil in izkoriščal. Noben pri zdravi pameti se z njimi ne bo več tako povezal, da bi bil odvisen od njih.
Kitajci po fiasku z rusi špilajo samo še umazano igro, to je izkoriščanje bede kmerov.Malo brez veze, ker je ruski medved ostal brez zob.
Kitajc pa lahko sanja, ne bo šel rezati veje na kateri sedi z taiwanom. Brez prodajanja robe zahodu bo kriza. Rusija pa ima gospodarstvo na nivoju italije, s tem da je glavni izvoz energenti, surovine in orožje. Bo kar lep čas mir.
Realni sektor pri nas je talec JS in vlade ter predvsem politike zaposlovanja. To je največji problem ne pa Rusi.Vidim da vas je večina v JS, ker nimate pojma kaj se dogaja v realnem sektorju
Vidim da vas je večina v JS, ker nimate pojma kaj se dogaja v realnem sektorju
? Ne vem. Ti mi razložiKako je cena elektrike vezana na dobavo plina?
Tako je!
Ukrajina bo malo manjša, lahko, da tudi nič. Je razbita in še bolj skurumpirana, tak da vsaj naslednjih 30 let ne bo nič iz nje.
Rusija si je nakopala ekonomsko totalko, sramoto in xy mrtvih(za katere jih žal, ne briga).
Do sem še me nič ni "bolelo".
Zdaj prihajajo bolečine:
ekonomski razpad/propad EU,
dvig nacistov, fašistov po EU,
povezava rusov z Vzhodom in ne EU,
dolgoročno katastrofalna energetska oskrba EU,
prodaja EU duš s strani EU voditeljev,
enormni proračuni za vojsko, ki spet ne bo Evropska
itd.
Stavim, da bodo glavne ameriške multinacionalke.jest tudi mislim, da bo Evropa bila glavna pri obnovi, tako da iz tega naslova si lahko kar nekaj obeta.
Cena elektrike je zaenkrat vezana na ceno proizvodnje v plinskih elektrarnah.Kako je cena elektrike vezana na dobavo plina?
Če nebi bilo strica Sama, bi bil še tako nesposoben kmer na Poljski meji. EU pa bi se med sabo kregale zaradi lastnih interesov.Stavim, da boso glavne ameriške multinacionalke.
se tudi jaz sprašujemkaj sploh sprašujejo te nekompetentne ljudi o situaciji in stem nepotrebno dramatizirajo?
tvoje ekonomske napovedi smo v preteklost lahko že prebrali...Za EU je ta situacija zelo dobra, kakorkoli se to sliši, so kmeri to naredili nanjbolj zarukan način, da se je EU konsolidirala in ji u bistvu omogočila, da se znebijo odvisnosti in neumne politike do teh komunajzerjev.
Džuni opeva povezave na V, Kitajci že harajo po sibiriji in kmete zadolžujejo, prav tako na vseh ravneh. Preden se bodo komunjzerji zavedal bo dolg do Kitajcev tak, da jih bodo ownal.
Kitajci niso švabi, ki so jim mastno plačevali energente... Zabuhli bo bankrotiral in razprodal državo za žnj.. let.
Kr se tiče proračuna za vojsko EU, že zdaj v večini niso izpolnjevali 2% BDPja. Varnost ni poceni, je pa nujno. Vidimo tele kmere, ki se brukajo po Ukrajini z orožjem na ravni II svetovne vojne.
Bo pa imela Rusija, kljub zlizanostjo z Kitajci zelo omejeno Z tehnologijo, saj Kitajci vedo, če bodo izvažali patente Z v Rusijo, da jih bodo doletele katastrofalne finančne sankcije in prepoved izvoza na Z, kar je pa za njihov obstoj zaenkrat še ključnega pomena.