Vojna v Ukrajini 2

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
A bi se ti lahko umiril? Proti agresorskih gnojem ni nobene empatije
Kaj pa tebe zdaj mede? O kakšni empatiji sanjaš oz. kaj je admin napisal takšnega, da bi se po tvoje moral umirit? Eliminated pomeni odstranjen kar se lahko nanaša tako na ubitega vojaka kot na ranjenega vojaka, ki je zaradi poškodbe odstranjen s fronte in kot tak ne predstavlja več nevarnosti za nasprotnika, posledično je njegovo vprašanje povsem na mestu saj iz zapisa te podrobnosti niso razvidne.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
eliminated je v bistvu čuden izraz

za to kar si ti napisal se uporablja izraz izgube (lost, military losses... itd) kar vključuje vse iz boja izločene

kaj je mišljeno pod eliminated, je pa vprašanje, ki je čisto na mestu

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ko so si veliki trije mojstri delili interesne sfere v Evropi, so za Jugoslavijo določili pola-pola med ZSSR in Anglijo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Kaj pa tebe zdaj mede? O kakšni empatiji sanjaš oz. kaj je admin napisal takšnega, da bi se po tvoje moral umirit? Eliminated pomeni odstranjen kar se lahko nanaša tako na ubitega vojaka kot na ranjenega vojaka, ki je zaradi poškodbe odstranjen s fronte in kot tak ne predstavlja več nevarnosti za nasprotnika, posledično je njegovo vprašanje povsem na mestu saj iz zapisa te podrobnosti niso razvidne.
Ne ne...saj vsj vemo da se gre za ubite ruse.
Dober izkupiček a ne Ukrajinskih penzionistov brez orožja.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
Ne ne...saj vsj vemo da se gre za ubite ruse.
Dober izkupiček a ne Ukrajinskih penzionistov brez orožja.
Ne, ne vemo, ker ne piše nič zraven, za povrh vsega pa še manjka tist "estimated, to be confirmed". Glede na izjemna pretiravanja propagande je pa vprašanje koliko navedene številke sploh držijo. Glede na o, da je Putin izvedel mobilizacijo je brez dvoma pomrlo ogromno Rusov, očitno (pre)več kot so načrtovali ampak ali pa so cifre trupel kot navedene je pa vprašannje.

Pa mimogrede - "ukrajinskih" se napiše z malo začetnico.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
A bi se ti lahko umiril? Proti agresorskih [cenzurirano] ni nobene empatije

Ne vem, kje si v moji objavi zasledil kakšno empatijo ali "navijanje" za katerokoli stran. Povsem nevtralno sem vprašal, za kakšne vrste izgub gre. Ker elimated ima več pomenov:

1664730867625.png

PS: namenoma ne posegam po ukrepu, da ne bo kdo rekel, da bi prišlo zaradi bana na osebnem nivoju.