Vojna v Ukrajini 2

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
The fighter plane rolled off the runway on landing and exploded. After that, the ammunition that he had on board detonated.

2. jul 2020
5.076
6.625
113
1664641677364.png

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.892
2.267
113
Dober jih je putin učil vsa leta! :nazdravje: :valjamse:

The Russian army is preparing to use chemical weapons: the laying of chemical explosives has been recorded In the released video, very specific containers are visible, which are being prepared for detonation, Defense Express asked experts to assess whether they could be for chemical weapons.

Zgleda da rusi prosijo, da pade kaj na rusijo.

Nazadnje urejeno:

corsol

Guru
11. mar 2010
3.006
976
113
The Russian army is preparing to use chemical weapons: the laying of chemical explosives has been recorded In the released video, very specific containers are visible, which are being prepared for detonation, Defense Express asked experts to assess whether they could be for chemical weapons.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Krimski most me pa itak vsak dan posebej čudi, da še stoji
Mene pa ne. To je lahko tudi strateška odločitev Kijeva. Če porušijo ta most, potem Rusi ne bodo mogli s Krima kam bežat razen v morje. Posledično se bodo bolj srdito borili. Potem je še opcija povrnitve več ozemlja, če se ne konča čisto tako kot bi se moralo. Ta most jim lahko v prihodnje služi, da bodo lahko Rusi hodili na Krim na dopust. Rekel bi, da je tukaj zadaj politika.
Vsekakor Ukrajina ne sme odstopiti od zahteve po meji določeni ob razpadu SZ. Tako najbolje zavaruje sebe in Evropo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Mene pa ne. To je lahko tudi strateška odločitev Kijeva. Če porušijo ta most, potem Rusi ne bodo mogli s Krima kam bežat razen v morje. Posledično se bodo bolj srdito borili. Potem je še opcija povrnitve več ozemlja, če se ne konča čisto tako kot bi se moralo. Ta most jim lahko v prihodnje služi, da bodo lahko Rusi hodili na Krim na dopust. Rekel bi, da je tukaj zadaj politika.
Tukaj so predstavljeni nekateri razlogi zakaj še ni pod vodo:
Pričakujem, da bo UA v NATO, takoj ko Ruse brcnejo iz UA - za meje ob razpadu SZ.
Sam ne bi bil tako prepričan.

kroja_

Fizikalc
23. mar 2016
183
86
28
Kje ste vi najdli Lyman. Rusi bodo steral stran vse od mesta Zaporožje navzgor. Pade še Nikolajev in smo pri Odesi. Potem bo kompletni vzhodni in južni lok Ukrajine sklenjen.

Nazadnje uredil moderator:
  • Haha
Reactions: darko11

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Kje ste vi najdli Lyman. Rusi bodo steral stran vse od mesta Zaporožje navzgor. Pade še Nikolajev in smo pri Odesi. Potem bo kompletni vzhodni in južni lok Ukrajine sklenjen.
Seveda. To je bil sedaj strateški premik sil, da jih bodo skoncentrirali tam, kjer si povedal.

Aja, zakaj so pa potem še vedno obkroženi v Lymanu in bodo izgleda ostali tam? Hm. Očitno so Rusi next level, da navaden kmet tega ne razume.

Nazadnje uredil moderator:
  • Všeč mi je
Reactions: 8888