Avion poletel preko konca steze in se razstrelil...
Avion poletel preko konca steze in se razstrelil...
glede na to da sta dva z ja ZZ top?
The Russian army is preparing to use chemical weapons: the laying of chemical explosives has been recorded In the released video, very specific containers are visible, which are being prepared for detonation, Defense Express asked experts to assess whether they could be for chemical weapons.
Defense Express
Армія РФ готується використати хімічну зброю: зафіксовано закладання хімічних фугасів На оприлюдненому відео помітні вкрай специфічні контейнери, які готують до підриву, Defense Express попросив фахівців оцінити чи можуть вони бути для хімічної зброї. Детальніше: за посиланнямt.me
Če so mine, potem še ok. Tole bo kar ¨boom¨, na sliki je čez 100 min, ena ima sigurno 20kg. Še dober da imajo satelitske slike, ker tole je opozorilo za ua vojsko.
Glede na to da ma (še) streho... ZZ hardtopglede na to da sta dva z ja ZZ top?
Mene pa ne. To je lahko tudi strateška odločitev Kijeva. Če porušijo ta most, potem Rusi ne bodo mogli s Krima kam bežat razen v morje. Posledično se bodo bolj srdito borili. Potem je še opcija povrnitve več ozemlja, če se ne konča čisto tako kot bi se moralo. Ta most jim lahko v prihodnje služi, da bodo lahko Rusi hodili na Krim na dopust. Rekel bi, da je tukaj zadaj politika.Krimski most me pa itak vsak dan posebej čudi, da še stoji
UA zna bit prva država v NATU, ki bi naredili izjemo za vstop.
Tukaj so predstavljeni nekateri razlogi zakaj še ni pod vodo:Mene pa ne. To je lahko tudi strateška odločitev Kijeva. Če porušijo ta most, potem Rusi ne bodo mogli s Krima kam bežat razen v morje. Posledično se bodo bolj srdito borili. Potem je še opcija povrnitve več ozemlja, če se ne konča čisto tako kot bi se moralo. Ta most jim lahko v prihodnje služi, da bodo lahko Rusi hodili na Krim na dopust. Rekel bi, da je tukaj zadaj politika.
Sam ne bi bil tako prepričan.Pričakujem, da bo UA v NATO, takoj ko Ruse brcnejo iz UA - za meje ob razpadu SZ.
Seveda. To je bil sedaj strateški premik sil, da jih bodo skoncentrirali tam, kjer si povedal.Kje ste vi najdli Lyman. Rusi bodo steral stran vse od mesta Zaporožje navzgor. Pade še Nikolajev in smo pri Odesi. Potem bo kompletni vzhodni in južni lok Ukrajine sklenjen.