Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ker nism zadnji..
men osebno je žal za tisti čas, ki sem ga šenkal, po drugi strani pa spet ne..lahko bi dost zaslužil v tistem letu, bejba me je pustila( klasika, hvala bogu, kaj je zbrala LoL ), ampak je blo v redu splošno..videl sem neki sveta zastonj- Nekdanjo Sovjetsko zvezo, pa Kreto usput, pa bivše JUg. republike vse--
konc koncev, mi je dala JLA tud osnovo za nadaljno delo v TO, kar ni bilo ravno pametno..za njih
Iz lastnih izkušenj ti lahko povem da je bilo na naši karavli 100x bolje kot v kasarnah Peč, Prizren. Ko je na 1600m zapadel sneg nihče ni mogel do nas in smo tri mesece spali zimsko spanjeCitat:
Sam nisem bil v JLA, ker bi me takrat poslali na mejo med Kosovom in Albanijo.
Kar naj ga kdo drug, lče se mu da, jaz raje vse skupaj iz (recimo) Avsteije gledamCitat:
Uporabnik leibstandarte pravi: Urijo te zato, da boš v borbi zavestno postavil svoje življenje na kocko in ga tudi žrtvoval;
Ki ne sodijo niti med jedrska, it med kemilčna, niti med kaka druga "čudna" orožja ...Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ja, samo noben nima ja.jc jih uporabit....no, razen američani...(krogle z osiromašenim uranom)
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ki ne sodijo niti med jedrska, it med kemilčna, niti med kaka druga "čudna" orožja ...Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ja, samo noben nima ja.jc jih uporabit....no, razen američani...(krogle z osiromašenim uranom)
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:
Ko ste se že vsi tako lepo nostalgično razpričali
Drugače bi bilo pa še dosti za prečvekat ... lepih spominov in tudi kakšen grenak bi se našel (povezan s katerim kasnejšim dogodkom) ... Bi bilo mogoče fajn se s staro družbo najti na kakšnem pivu, po desetih letih.
P.S.: Mogoče kasneje nalepim kakšno fotko, če bom pri volji.