Vojak,prečkanje meje?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.824
556
113
42
povsod malo
V spodnjih gatah pejt čez
bonk.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.245
2.049
113
Emona / Carnium
KSZ
Nas v SV trenirkah niso spustili v diskoteko Tivoli (Portorož), kaj šele v drugo državo
hysterical-1.gif

EDIT: mene so spustili, ker sem se pametno oblekel v civilista!
cool-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
KSZ
Nas v SV trenirkah niso spustili v diskoteko Tivoli (Portorož), kaj šele v drugo državo
hysterical-1.gif

EDIT: mene so spustili, ker sem se oblekel v civilista!
cool-1.gif
potem te je pa škoda za vojaka
hysterical-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
pa daj ti povej, kaj bi delal v uniformi čez mejo???? Šel v disco poskusit, kako hitro ti jo raztrgajo???

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.473
7.625
113
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Tako se naredi kot je Hanzi predlagu!!

Kako pa to, da nimate civilk? Kwa je spet una ideja o vojski živa, da se na izode in vikende hodi v uniformi?
Fant rabi pozornost oz je hotu povedat da v vojski dela. Je pa dost zalostno ce take stvari sprasuje nekdo zaposlen v SV

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.374
7.103
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mislim da je enako z intervencijskimi vozili.

Mednarodno prometno pa plave luči ne smeš brez spremstva uporabljat.
ne razumem tole najbolje. Ko hodijo hrvaski gasilci(v uniformah) k nam na obisk z intervencijskimi vozili nimajo nobenega spremstva. Kako pa nasi tja hodijo pa ne vem. Jaz se nisem sel tja. Sem pa enkrat bral nek "pravilnik" v katerem je definiran postopek prestopa meje z in. Vozili.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
KSZ
hysterical-1.gif

Verjetno tudi če bi bili v Nike trenerkah, vas nebi spustili,tako da tukaj dvomim da je bila SV kriva.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
pa zakaj bi šel prek v uniformi??? Vojska in policija so državne varnostne sile in če te ne pošlje delodajalec z nekim razlogom itaq nimaš kaj tam v uniformi delat. Pa dovoljenje gor ali dol. Ne metat uniforme vse v isti koš. Sej poštar ima tud uniformo, pa se lahko sprehaja prek. Sam, če je komu do tega da ga čudno gledajo naj kar gre. Vprašanje je mal čudno, še posebej če je ta, ki sprašuje zaposlen v vojski. Ta bi lahko vedel. Razen, če je stacioniran nekje ob meji in bi šel malo med službenim časom prek pogledat ali v šoping k sosedom, drugače v tujini v uradni vojaški uniformi nimaš kaj iskat!!!! Pa tud ne vem, zakaj bi pozornost nase vlekel.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
KSZ: Kaj pa imitatorji vojakov, oblečeno so isto, našitke imajo, le da puške streljajo plastične metke ( Airsoft) .

Ta gre pa lahko oblečen v vojaka čez mejo? Pa recimo da pistolce pusti doma ali v prtljažniku.

PS: ne ne streljam se z airsoftom,samo vprašam
grin1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Zakaj pa nebi ene par avtobusov vojakov poslali na daljši sindikalni izlet v Novigrad. A jih bodo hrvatje spustili æez mejo, kaj mislite?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.473
7.625
113
ja samo na sindikalne izlete ne hodijo v uniformah ne? Al mislis da tudi ko gredo gasilci na izlet da majo na hrbtih IDA ko gredo gledat kak naravni park plitvice?

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Tako se naredi kot je Hanzi predlagu!!

Kako pa to, da nimate civilk? Kwa je spet una ideja o vojski živa, da se na izode in vikende hodi v uniformi?
Fant rabi pozornost oz je hotu povedat da v vojski dela. Je pa dost zalostno ce take stvari sprasuje nekdo zaposlen v SV

hysterical-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.374
7.103
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ja samo na sindikalne izlete ne hodijo v uniformah ne? Al mislis da tudi ko gredo gasilci na izlet da majo na hrbtih IDA ko gredo gledat kak naravni park plitvice?
hrvatje k nam hodijo v uniformah-castnih paradnih, ne vem uradnega veljavnega naziva, z int. Vozili. Ce ves z glave za pravilnik ki to doloca ga linkaj. Enkrat sem ga ze bral